Bu konuyu mutlaka okuyacağım, teşekkürler.
E5603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu konuyu mutlaka okuyacağım, teşekkürler.
E5603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn Dudu . Brisa ilgilendiğinizi bildiğimden bi soru sormak istiyorum. bu yeni fabrika adet bazında %30 büyüme sağlayacak denilmiş . bu bütün yatırım bitince ortaya çıkacak artış mı yoksa ilk etap yatırımı için mi ? Fabrika alanın şimdiki fabrikadan büyük olduğunu ama şu anda sadece bir bölümünün kullanılacağını okumuştum. Bir sorum daha var . 2018 deki çalışmaya başlayacak kısımla beraber ben nfk da artma olacağını düşünüyorum. yeni teknoloji olacağından daha ekonomik üretim yapacaktır diye düşünüyorum yanılıyor muyum ?
?
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazan paylaşımda bulunan herkese teşekkür ederim sağ olun sizce geleceğin sektörleri nelerdir yazılım bilişim otolastiği Suriye sonrası çimento hazır konu açılmışken Suriye sonrası bir çimento yatırımı yapmak isteseydiniz Mardin i mi Adana'yı mı tercih edersiniz çimsa demeyingıda her zaman iyi bir sektör gibi ama rekabet çok çetin sizce bu rekabetten sıyrılabilecek bir gıda şirketi varmıdır yada parakende mi tercih edilmelidir sizden geleceğin sektörleri hakkında bir öngörü istesem ne derdiniz
Yer İmleri