2011 yılı başlarında girdiğim ve yıllarca bekleyip tonla zarardan sonra hisse 5.xx lerden 3.70 ler civarına düşünce satmaya başlamıştım...Malum hisse daha sonraları hızla gerileyerek sanırım 1.70 seviyelerine kadar gerilemişti!
Zaman-zaman 2.00-3.20 aralığından çok sayıda alım ve satımlarım olduysa da geçmiş zararlarımı elbette çıkarma olanağı bulamadım.
Bu yıl son zirvelerinden 3.15 lere gerilediğinde o fiyatlardan destek bulur düşüncesiyle hisseye tekrar girdim... BEN aldıkça aşağı bastılar ve sonucunda 2.65 seviyesine kadar gerilemeyi başardı!!
Benim gibi eski kuyruk acısı olanların dışında hisseyi değerli bulup ucuzladığını düşünerek alan ve yüzüne bile bakan olmadı!
Bu şirket hissesiyle ilgili düşüncelerimi belki bir kitap yazmaya kalksam ona bile sığdıramam.. Ama bulaştık bir kere..
Şu anda elimdeki hisselerin maliyeti yaklaşık 3 lira civarında bulunuyor... O nedenle de fazla bir tedirginliğim yoktur..
Son diyeceğim odur ki senin gibi yatırımcıların içini cız ettiren, çile çektirenler utanmalılar! :yes
1
1
Yer İmleri