Sayfa 675/997 İlkİlk ... 175575625665673674675676677685725775 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 5,393 - 5,400 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    Bu vakıfbank oranı da dünkü gibi kedi çıkmasın...
    Oyun oynayacak yaşı çoktan geçtik bonocu. Arkadaş beni aradı ben bankayı aramadım. geçtiğimiz aylarda bir kez oran sormak için aramıştım. Not etmiş yakın zamanda dönecek mevduatınız var mı diye aradı. Özelikle de şehir belirttim. Paylaştığıma pişman etmeyin.

2.  Alıntı Originally Posted by Emre1976 Yazıyı Oku
    Normal mevduat mı sn Tbey kaç güne kadar
    Evet mevduat açıkçası vade sormadım. Çünkü vade dönüşüme daha vardı, aklıma da gelmedi. Ama bu oranlara 32 günden fazla yapmazlar tahmin ediyorum. Arkadaşla konuşurken ,bizim bir arkadaş 15.45 oran almış dedim. O da bizim 119 günlük bonomuz vardı. Belki o olabilir gibi bir şeyler söyledi. Fazla üstelemedim.

3.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Vadesi gelen paralar bir önceki günün raporlarında gözükür.parayi MB ye gecelik faize gondermeyecen. Vatandaşa ayiracan ..yada yüklü miktarlar için mudiyi arayıp soracan. Yok öyle paramız yok sonra gel

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Ertesi gün dolacak şubenin 10 trilyon mevduatı varsa bankada tutacak he komik valla.))

SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. bir ara swap modası vardı.. ne oldu yasaklandı mı.. hiç swap oranı yok..

5.  Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    Şubede nakit yoksa gidip bulacak!
    Oldu olacak borcum borç, ne öderim ne inkar ederim desin
    Bankacı arkadaşım

Pardon son 1kaç sayfayı okumadan yazmıştım mesajı, konu kapansın artık diye uzlaşılmış, mesajı yok sayın lütfen
    Bankacı değilim. Yıllarca bankalarla çalışa calışa öğrendik, sizde öğrenin diyede sayfalarca yazıldı moderatör dahil olmak üzere çeşitli kişiler tarafından. İlerde google aramasında da çıkar insanlar öğrenir inşallah şehir efsanesiyle iş yapılmaz.

6.  Alıntı Originally Posted by Joe Dalton Yazıyı Oku
    bir ara swap modası vardı.. ne oldu yasaklandı mı.. hiç swap oranı yok..
    Resmi yasak gelmedi ama devlet büyükleri "rica" etti. Bankalar da işlem yapmayı durdurdu. (Pratikte yasaklamak mümkün değil; döviz forward'ı yapabilen herkes kendine swaplı mevduat yaratabilir)
    Forum kuralları 'nı okudunuz mu?

1. Siyaset, din ve futbol konularında fanatizm,
    2. İdeolojik tartışma ve kavgalar,
    3. Sonuna YTD yapıştırıp fiyat tahmini veya hedefi göstermek,
    4. Hisse başlıklarında hisse harici konular yazmak
    5. Silinecek bu tarz yazıları alıntılamak / cevaplamak...

Kurallara AYKIRIDIR.

7.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Evet mevduat açıkçası vade sormadım. Çünkü vade dönüşüme daha vardı, aklıma da gelmedi. Ama bu oranlara 32 günden fazla yapmazlar tahmin ediyorum. Arkadaşla konuşurken ,bizim bir arkadaş 15.45 oran almış dedim. O da bizim 119 günlük bonomuz vardı. Belki o olabilir gibi bir şeyler söyledi. Fazla üstelemedim.
    Tşk ederim sn Tbey

8. bankacı arkadaşlara bir soru daha..
    diyelim paramız için oran istedik.. mt açtı hazineye sordu.. hazine max 15.00 verebilirsin dedi..
    ama mt bizi 13.50 ye ikna etti.. burada mt'nin kazancı nedir..

Sayfa 675/997 İlkİlk ... 175575625665673674675676677685725775 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •