bu draghi ne zaman konuşsa
Euro coşuyor.
bu draghi ne zaman konuşsa
Euro coşuyor.
...umutabi, olaya bitcoin penceresinden bakma. her gün yeni, yeni windows lar açılıyor, fiyat gözünü korkutmasın. bitcoin olmaz, ethereum olur, iota olur.. o da olumlu..
bak bir sürü beleş satoshi dagitan siteler var.. 100 milyon satoshi. 1 BTC ediyor.. tikla, tıkla at kumbaraya.videosu varmış ben gormedim.. adem oglu veya havva kizi, elaman inat etmiş. ne kadar beleş satoshi dagitan site varsa. hepsine tiklaya, tiklaya, tiklaya, tiklaya aa fenalik gelmemis. azmetmis. 1BTC oluşturmuş. 1BTC su an 16.500 USD. çoluk, çocuk herkesler satoshi kovaliyor..
. evde coluk, çocuk bilir yol gösterirler sana
![]()
Olabilir mi?
Geçmişi oku geleceğe yön ver.Yazdıklarım yatırım ve siyasi tavsiye değildir.
Var mısın ki yok olmaktan korkuyorsun demiş bilge bir adam.
sanki doların kamyon şöförü bugünkü sarsıntıya dayanamayıp atlayacak gibi duruyor.
tekrar ne zaman biner acaba 3.82 ler uygun mudur ?
Ben kısa dönem yaptım, her içtimada Yarbay ana avrat dümdüz gider, sizden değil asker bir mok olmaz derdi. Derdi demesine ama biz askerliği İSTEYEREK mi yapıyoruz acaba diye bir fikir yürütmezdi de . Yani demem o ki hem zorla yaptırıyorlar hemde beğenmiyorlar. Biz o yarbaya zorla finansçılık yaptırsak yada ne bileyim mühendislik ,doktorluk falan ve kendisine senden bir mok olmaz diye hakaret etsek nasıl olur du diye hep düşünmüşümdür.
Yer İmleri