finansman geçen yaptığı 1.3 milyonluk hareketi tekrarlasa ne hoş olur di mi![]()
arkadaşlar bu topikte bazı şeyler yazıyoruz bu yazdıklarımızda genelikle sabrı tavsiye ediyoruz...orta ve uzun düşünülmesi gerektiğini söylüyoruz...kısacıların zaten gelmesi onların da hayrına olmaz bizim de...lütfen bu yazdıklarımızı gaz olarak algılamayın...bunlar bizim samimi düşüncelerimizdir...ky dostlar ile birlikte kazanabiliyorsak ne mutlu bize...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
son bir haftadır uyuzluğunun azaldığını hissediyorduk bunu da toplamaya yoruyordum...umarım artık uyuza bağlamadan ağız tadıyla güzel bir çıkış yapar...geçmişte 1,76 yı gördükten sonra düşmüştü ve moralimizi çok bozmuştu...
boy abdesti alın...hem akıllı telefonlar buhardan sudan çok etkilenir.. yanınızda bulundurmayın
![]()
Yer İmleri