Etiyopya'nın başkenti Addis Ababa'da beş gün önce kayan çöp dağının altında kalarak hayatını kaybedenlerin sayısı 115'e ulaştı.
Etiyopya'nın başkenti Addis Ababa'da beş gün önce kayan çöp dağının altında kalarak hayatını kaybedenlerin sayısı 115'e ulaştı.
Konya'da tramvayda pantolonunun içine koyduğu kabakla karşısında oturan 19 yaşındaki üniversite öğrencisi genç bir kızı taciz ettiği iddiasıyla 67 yaşındaki M.Ü. polisin operasyonu sonucu yakalandı. Taciz, genç kız tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
İzmir'in Konak Meydanı'nda 1 TL'ye kuş yemi satan yaşlı adama zabıta müdahalesi geldi.
“Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”Aşık Veysel Şatıroğlu
İstanbul Sirkeci'de Kabataş-Bağcılar arasında sefer yapan tramvayın raydan çıkması nedeniyle seferlerde aksama yaşandı. Tramvay aynı yerden geçerken ikinci kez raydan çıktı.
Numan Kurtulmuş'un, evlilik programlarının yayından kaldırılacağına ilişkin yaptığı açıklamanın ardından, Esra Erol canlı yayında bir açıklama yaptı.
Onurunun her şeyden daha önemli olduğunun altını çizen Esra Erol, 'Bir yerlerde çamur varsa o çamur ise size de bulaşıyor. Ben o çamurla yaşayamam.' dedi.
İstanbul'da aralarında halı saha maçı yapan bankacıların 100 bin liraları çalındı.
Roma'daki Kolezyum için verilen aylık 150.000 Eu maaş ile yönetici aranan ilan, arkeoloji dünyasını hareketlendirdi.
Yer İmleri