Sayfa 134/581 İlkİlk ... 3484124132133134135136144184234 ... SonSon
Arama sonucu : 4645 madde; 1,065 - 1,072 arası.

Konu: OSTIM - Ostim Endüstriyal

1.  Alıntı Originally Posted by Stajyer Yazıyı Oku
    Bu satışların etkisi 12 aylık finansallara yansır mı?bir de ofislerin % kaçı ostime ait?
    satışlar devam ediyor.oturma izni henüz alınmadığı için teslimatlar başlamadı..aralık ayı bitmeden haber düşerse yani teslimatlar başlarsa bilançoya yansıması olur.
    %50 ostime ait...115 milyon TL net gelir bekleniyor...ancak bunun tamamı satılmayacak..borçlarını kapatacak kadar satış beklniyor.
    şirketin şuanda 150 dolayında iş yerinden kira geliri var... bu rakam ostim prestijle 200 ü geçebilir.
    kira gelirleri şirketin en önemli gelir kaynağı olduğunu unutmayalım...

2.  Alıntı Originally Posted by emektar Yazıyı Oku
    satışlar devam ediyor.oturma izni henüz alınmadığı için teslimatlar başlamadı..aralık ayı bitmeden haber düşerse yani teslimatlar başlarsa bilançoya yansıması olur.
    %50 ostime ait...115 milyon TL net gelir bekleniyor...ancak bunun tamamı satılmayacak..borçlarını kapatacak kadar satış beklniyor.
    şirketin şuanda 150 dolayında iş yerinden kira geliri var... bu rakam ostim prestijle 200 ü geçebilir.
    kira gelirleri şirketin en önemli gelir kaynağı olduğunu unutmayalım...
    Tşk ederim ağzınıza elinize sağlık

3. Bakalim hareket.ne zaman basliyacak yrd

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by borsa tilkisi Yazıyı Oku
    OSTIM.E 2744377,630 TL lik // 1,819,180 MİLYON LOT // 1,440-1,600 FİYAT ARALIĞINDAN geçtiğimiz hafta AÇIĞA SATIŞ yapılmış...
    Maşallah... Bu nedir böyle ?!!
    OSTIM.E : 921466,850 TL lik / 610,282 LOT // 1,480-1,530 Fiyat Aralığında AÇIĞA SATIŞ yapılmış...
    Bunlar da geçtiğimiz haftanın verisi 5 günde Amcamlar bu kadar Açığa satış yapmışlar... Eti ne budu ne bu tahtanın ?! Sanırım bir hastalık ilginç...
    İki hafta da 2.5 milyon LOT Açığa Satışın amacı ne olabilir ?!
    Başarılı bir yatırım, diğerlerinin öngörülerini tahmin etmekten geçer. "Keynes"
    Üç günlük dünyada değmez hiç bir şey kalp kırmaya/ dert etmeye. @borsa_tilkisi

5. sistem uzun vadeli gerçek yatırımcıyı korumadıktan sonra KY nın bu durumda ne şansı olabilir ki? XU30 dışında Açığa Satışa izin verilmemeli !! Bunlar ile nasıl mücadele edebilecek ki KY ı ??
    Başarılı bir yatırım, diğerlerinin öngörülerini tahmin etmekten geçer. "Keynes"
    Üç günlük dünyada değmez hiç bir şey kalp kırmaya/ dert etmeye. @borsa_tilkisi

6. Para her adama yakışmaz, o para size yakışmıyor. Karakter bozuk, yapı bozuk, kesin tipleride bozuk bu at hırsızlarının.

7.  Alıntı Originally Posted by borsa tilkisi Yazıyı Oku
    OSTIM.E : 921466,850 TL lik / 610,282 LOT // 1,480-1,530 Fiyat Aralığında AÇIĞA SATIŞ yapılmış...
    Bunlar da geçtiğimiz haftanın verisi 5 günde Amcamlar bu kadar Açığa satış yapmışlar... Eti ne budu ne bu tahtanın ?! Sanırım bir hastalık ilginç...
    İki hafta da 2.5 milyon LOT Açığa Satışın amacı ne olabilir ?!
    al-ver işi bittiğinde ve iyi bir pala bu açıkçıları iyice düdük çalarak öttürdüğü gün film başlar.........tüm dalavere kendilerinde.açık,al-ver.......geleni boğmaktalar....

8. günde bir kerre köpeği bile çözüp gezdiriyorlar...1.50 ye bağlamışlar çözülmüyor...
    bunlardan köpek bakıcısı bile olamaz... bunlar kime hizmet ediyor

gitmemesi için hiç bir sebep yokken borsa 110 bin olmuş hala 1.50 de....endekse göre getirisi %68 ekside...********lerin önde gideni... ne istedin de vermedik bedelli istedin para verdik makam mevki istedin başkan oldun...yoksa sen demi...Allah belanı versin senin...

Sayfa 134/581 İlkİlk ... 3484124132133134135136144184234 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •