Sayfa 44/394 İlkİlk ... 3442434445465494144 ... SonSon
Arama sonucu : 3151 madde; 345 - 352 arası.

Konu: AYEN - Ayen Enerji

1. Alıcının küçük bir kısmı benim, bu kadar düşüşü görünce dayanamadım , aldım ��

2. 5.36 ortalamaya ben de aldım ama erken almışım. Tekrar yukarı gider mi dostlar.biraz yüklü aldım. İnşallah bizi surundurmez ne dersiniz.

3.  Alıntı Originally Posted by Entrika Yazıyı Oku
    Sayın Karahasan,
    Ayen'in BİST'te iyi bir performans sergilemesi Temettü vermeye başlaması ile mümkün olabilir. Temettü vermeye başladığında yabancı ve fonların ilgisini mutlaka çekecektir. Tabii bir de borsada ''Erenler'' hareketi her zaman mümkün olabilir. Bir de şöyle düşünelim. Bu gün Ayen satılsa hisse değeri acaba ne olur? Ben BİST değeri ile gerçek değeri arasında büyük bir uçurum olduğuna inanıyorum.

Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Tekrar merhaba,
    Yaklaşık 10 günlük bir hareket neticesinde hisse başladığı noktaya geri döndü. Ben buna ''ERENLER'' hareketi diyorum. Bu hareketin olabileceğini tahmin ediyordum. Bir çok neden sıralanabilir. Benim tahminimce ''Bu henüz başlangıç'' mutlaka tekrar deneyecekler.
    Hissenin beklediğim fiyatı 7 ile 10 TL arasında arasında bir yerde yılı kapatması. Bence bu durum gerçekleşirse sonrasını hesap etmek oldukça kolay. Çift hanelere yolculuk başlar.
    2018 Yılı faaliyet gelirleri önemli oranda artış sağlayacak bu durum tekrar değerlendirme yapmamıza olanak sağlar. Bizim bilmediğimiz birilerinin bildiği önemli gelişme ve haber olabilir. Buna göre pozisyon almaya çalışan kişi veya guruplarda söz konusu olabilir. Belki hisse satışı, stratejik ortaklık. Yeniden değerleme ve bedelsiz sermaye artışı olabilir. Bence BİST'in en ucuz sayılabilecek hisselerinden bir tanesidir AYEN. ''Su akar yolunu bulur. Özlediğimiz günler mutlaka gelecektir. Belki yarın belki yarından da yakın''.

İzlemeye devam.

4. Ayen klasik hareketleri işte anadolu yatırımdan mal toplamışlar yukardan sattılar oraya karı yazdırdılar geri kalan işlemlerin hepsi boş işlemler ve bilerek bastılar aşağıya hisseyi toplamış olan yatırımcı oynamadığı için tahtayı inek gibi sağıyorlar
    Yatırımcı tavsiyesi değildir

SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by apameya denizi Yazıyı Oku
    5.36 ortalamaya ben de aldım ama erken almışım. Tekrar yukarı gider mi dostlar.biraz yüklü aldım. İnşallah bizi surundurmez ne dersiniz.
    Ne kadar yüklü aldığına bağlıdır. Ellerindeki mal seviyesi tekrar istedikleri seviyeye gelene kadar süründürürler malesef

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. spek çok kızmış buz alsın

7.  Alıntı Originally Posted by sancak_34 Yazıyı Oku
    spek çok kızmış buz alsın
    Bir önceki yükseliş öncesi değdiği yer 4,69 idi. Tekrar buraya değdi. Tepki gelebilir mi? İzleyeceğiz....

8. gedik yatırım kemiksiz satıyo net 587 bin satmış

Sayfa 44/394 İlkİlk ... 3442434445465494144 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •