Dün aldığımı esasında bugün birkaç kademe zararla elimden alırlardı ama verusa haber düşünce onun gazıyla verdim ellerine.![]()
Dün aldığımı esasında bugün birkaç kademe zararla elimden alırlardı ama verusa haber düşünce onun gazıyla verdim ellerine.![]()
Selâm olsun çocuklarımızın Türk bakışlarına...
Aracı kurumu aradım işlemler yoğun olduğu anlarda olabiliyor desiler.Böyle bir işlem yapamama gibi bir olay başona gelen arkadaş var mı acaba
LINK bilgisayar satılıyormuş , haber ile birlikte hisse değeri 80 milyon tl üzerine çıkmış, yazılım sektöründe piyasa canlı , ve sektör olarak firmaların radarında...
artık dönem bilişim ,yazılım dönemi....
Bu kağıdın o kadar çok pazarlamacısı varki haytta adam olmayacak
22.12 tarihli spk bulteninde yine smartiksin halka acilmasina iliskin bir bilgi gecilmemis gorunuyor ??
bu hesaba gore halka arzin 2017 yilinda gerceklesme ihtimali gorunmuyor !!
umutlari 2018'e tasidik😊 umut ky'nin ekmeğidir !!!
insallah bu durumu tahtayi asagi cekerek kutlamazlar 😊 gerci artik alistik
# yatırım tavsiyesi değildir #
başka bülten yok var fakat seneye en erken hazıran ayı hersey sılbastan oldu senın anlayacagın smartıks ın halka arzını yapmayacaklar artık kucuk sırketlerın halka acılmasını spk baskanı ıstemıyor cunku vatandas dolandırılıyor buyuzden ıstemıyormus olumlu oy kullamıyormus bılmeyenler bılsın bana gore halka arzı olmayacak olursada en erken hazıran ayın 6 ay gecmesı gerekıyor yenıden yenı surec baslayacak
Yer İmleri