Sayfa 146/1024 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246646 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 1,161 - 1,168 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. kredi faizlerini o kadar düşürmek için ABD'ye gitmek lazım.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

2.  Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    o faiz hayal.
    happy kardeş bunlara göre hayal değil, olmayacak işte değil, sonuçta sınırsız TL yaratabilirler. bu durumda mevduatlar ne olur? bunuda üstadlar söylesin.

3.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    happy kardeş bunlara göre hayal değil, olmayacak işte değil, sonuçta sınırsız TL yaratabilirler. bu durumda mevduatlar ne olur? bunuda üstadlar söylesin.
    O sınırsız tl ile maaşlar da 5 e katlanacak mı peki [emoji23][emoji23][emoji23]

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    sizin dediğiniz gibi dar alanda değil, her isteyene %5 faizli 20 yıl kredi verileceğini söylediler.yani geniş düşünüyorlar. bu para nereden bulunur? bence matbaa harici bir çare kalmıyor.
    Hmm ben anlamıyorum , şu anda verilen o %0.50 -0.75 faizler hep yeni inşaatlara hadi gidin sorun bakalım bu faiz oranı ile 2. el bir beton için 10 yıl ve üstü kredi kullanabiliyormusunuz ? Varsa ve uygun 2. el daire bulursanız bence hiç durmayın alın, eni sonu faizler yükselir sizin taksitler leblebi çekirdek parası olur.

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    O sınırsız tl ile maaşlar da 5 e katlanacak mı peki [emoji23][emoji23][emoji23]

Padişahlık sisteminde serflerin veya sıradan ahalinin yüksek ücret talep etme hakkı varmıdır ? Atatürk ve arkadaşlarına darbe yapıp cumhuriyeti kurdu diyenlere padişahlık hakkı tanıyacakların ileriki yıllarda ağlamaya asla hakkı olmayacaktır. Zaten ağlasalar bile artık onlara acıyacak muhalif bile olmayacaktır.

6. Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Padişahlık sisteminde serflerin veya sıradan ahalinin yüksek ücret talep etme hakkı varmıdır ? Atatürk ve arkadaşlarına darbe yapıp cumhuriyeti kurdu diyenlere padişahlık hakkı tanıyacakların ileriki yıllarda ağlamaya asla hakkı olmayacaktır. Zaten ağlasalar bile artık onlara acıyacak muhalif bile olmayacaktır.
    Geçen muhasebeci ile konuşuyoruz referanduma kadar onlar pantolonu indiriyorlar ondan sonra hep bizler indireceğiz diye

Doğru söylüyorsun dedim [emoji3][emoji3][emoji3]

7. sınırsız TL olmaz enflasyon/(1+enflasyon)*Para arzı/Fiyat Düzeyi=> enflasyon sınırlıyor.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    sınırsız TL olmaz enflasyon/(1+enflasyon)*Para arzı/Fiyat Düzeyi=> enflasyon sınırlıyor.
    Bu denklem Abd de niye şimdiye kadar işlemedi ! Avrupa da da hala işlemiyor.

Sayfa 146/1024 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246646 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •