"Ne kadar hisseniz olduğunu gösteren portföy dökümü, dekont vs. birşey istiyorlar." bu imzalı / onaylı mı olmak zorunda aracı kurumdan? Yoksa direkt bilgisayar çıktısı mı?
Bir de dilekçe örneğinin tam metnini örnek olması açısından paylaşabilir misin? Eminim çok faydalı olacaktır. Teşekkürler,
Son düzenleme : WHiTe; 21-12-2017 saat: 14:22.
Yazılarım yatırımcı tavsiyesi olamaz!
Yazılarımı beğeniyorsanız itibar puanı vermeyi unutmayın.
arkadaşlar yürümekle yol aşınmazmış yazdıklarımı dikkatli okumuyorsunuz 1.icraya başvurmuş arkadaşın sıra nosu ve e devletten uyapta bu bilğilere ulaşabilirsiniz başvuru yapanlar ulaşabilir listeyi size atamam başvuru no su olmayanların eline geçer umuma açık olsa bültenden yayınlarlardı
bizler ne için urgaştık borçlu asyb biz alaçaklıyız diye şimdik ise başvuran arakadaşlar listede ne görüyor borçlu asyb aş. alaçaklılar........v.s..sahıslar ve şirketlerin isim listesi daha ne istiyebiliriz ki alaçaklı olarak gözüküyoruz listede borçlu ise asyb
Bir kurumdan alacağı olmak ile o kurumun ortağı olmak farklı şeyler diye düşünüyorum. Aşağıdaki linkte de açıkça yazıldığı gibi (11.madde) "hisse senedi" sahibi küçük yatırımcı için adres bankanın genel müdürlüğü olan: Müflis Banka İflas İdaresinin bulunduğu Saray Mah. Dr. Adnan Büyükdeniz Cad. No:10 Ümraniye/İstanbul
http://www.bankasya.com.tr/muflis-as...-surec-hk.aspx
Sayın Er Ad'ın bu konudaki yazısı ve başvurusu çok önemli. Umarım sorularıma da cevap verecektir yakında. Teşekkürler herkese paylaşımları için.
Yazılarım yatırımcı tavsiyesi olamaz!
Yazılarımı beğeniyorsanız itibar puanı vermeyi unutmayın.
Ben bugun umraniyedeki asya bank genel merkezine gittim ve dilekcemi verdim . Herkes gitsin muracatini etsin.brn k gelenmisim daha kimse muracat etmemis. Bilgimize.
Yer İmleri