Sayfa 178/651 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278 ... SonSon
Arama sonucu : 5203 madde; 1,417 - 1,424 arası.

Konu: BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

1. siz inanıyormusunuz bunlar gerçek anlamda satmak isdediğini bunlar hep ayak oyunları

2.  Alıntı Originally Posted by ozgur35 Yazıyı Oku
    Sen alırmısın? Ben almam bu kadar..Sadece belirttim yoksa kafaya takılacak o kadar şey varken.. bunu neden kafaya takayım..
    Kumar hisselerden birinden iyi para kazanmış olup tekrar kumar oynamak isteyen biridir sen ben bu kadar zarardan sonra para bağlamamız akıl kari olmaz

3.  Alıntı Originally Posted by alical Yazıyı Oku
    Kumar hisselerden birinden iyi para kazanmış olup tekrar kumar oynamak isteyen biridir sen ben bu kadar zarardan sonra para bağlamamız akıl kari olmaz
    0,70 ortalamayla 30000 tl. aldığınız lot sayısını şimdi 12000 tl alıp maliyet düşürmek mantıklı mıdır arkadaşlar

4.  Alıntı Originally Posted by igitmez Yazıyı Oku
    0,70 ortalamayla 30000 tl. aldığınız lot sayısını şimdi 12000 tl alıp maliyet düşürmek mantıklı mıdır arkadaşlar
    Valla adam akıllı bir şirket olsa olur ama patron ortada yoksa milyonlarca borç ve kapanan mağazalar varsa paranı çöpe at daha iyi belki ihtiyacı olan birinin eline geçerse hayır işlemiş olursun ama alma bence

5.  Alıntı Originally Posted by igitmez Yazıyı Oku
    Ben yip e alindiktan sonra 30 ve 29 dan bir miktar takviye yaptim benden bu kadar daha fazla riske edecek param yok kapanmayacagini bilsek sudan ucuz ama cok riskli zaman gectikce dahada riskli hale gelecektir zaman bu sirketin aleyhine işliyor

6.  Alıntı Originally Posted by alical Yazıyı Oku
    Ben yip e alindiktan sonra 30 ve 29 dan bir miktar takviye yaptim benden bu kadar daha fazla riske edecek param yok kapanmayacagini bilsek sudan ucuz ama cok riskli zaman gectikce dahada riskli hale gelecektir zaman bu sirketin aleyhine işliyor
    Ben almaya korkuyorum ama maliyet 0,70 den 0,50 düşüyor .0,70 belki birdaha görmez ama 0,50 li rakamlara belki bir tepki verir diye düşünüyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by igitmez Yazıyı Oku
    Ben almaya korkuyorum ama maliyet 0,70 den 0,50 düşüyor .0,70 belki birdaha görmez ama 0,50 li rakamlara belki bir tepki verir diye düşünüyorum.
    ben şunu biliyorum ve inanıyorum bu yükselecek batsada yükselecek satsada yükselecek batacaksa agalar elindeki mali satmak için yükseltecek satarsa yatırım için yükselecek ama nereye kadar yukselir kestirmek çok zor yip e alindiktan sonrada yazdık dibi görürse kedi sıçraması yapar dedik 55 e gitti

8.  Alıntı Originally Posted by igitmez Yazıyı Oku
    Valla arkadaş param olsa 200bin lot
    daha alır maliyetimi düşürürdüm....
    Kredi kullanmak istiyorum faizler yüksek....
    Kesinlikle yatırım tavsiye değildir

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

Sayfa 178/651 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •