Sayfa 664/1001 İlkİlk ... 164564614654662663664665666674714764 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 5,305 - 5,312 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by hisar06 Yazıyı Oku
    Sen boşver eskiyi, şimdi bak bakalım fala ! Bir ay içinde bu dolar ne olacak ? Marifet olmadan bilmek. Olduktan sonra , sağa sola bıraktığın izleri buraya yapıştırmak değil.
    gezegen açılarında sapma var çok ters bir haber gelecek yarından itibaren döviz roketleyecek bugün dolar gördüğü en düşüşü bu yıl asla görmeyecek döviz yıl sonu 4 civarı kapatacak 2018 en az % 45 civarı net artış kaydedecek düzeltme ve çıkış şeklinde olacak bu hedefe varış 2018 çok ciddi pirim ile kapanış yapacak yıl böyle bitecek sonraki yıl 2019 ve 2019 çok karışık o yıl Pluto Aslan burcunda kaos ve kargaşa büyük afet savaş gibi şeyler olacağına işaret eder gezegen konumlarından gördüklerim bunlarv ben gezegenlere inanıyorum kim neye inanıyorsa grafik olur teknik olur başka şey olur ona göre alsın satsın

2.  Alıntı Originally Posted by MeDyUm Yazıyı Oku
    gezegen açılarında sapma var çok ters bir haber gelecek yarından itibaren döviz roketleyecek bugün dolar gördüğü en düşüşü bu yıl asla görmeyecek döviz yıl sonu 4 civarı kapatacak 2018 en az % 45 civarı net artış kaydedecek düzeltme ve çıkış şeklinde olacak bu hedefe varış 2018 çok ciddi pirim ile kapanış yapacak yıl böyle bitecek sonraki yıl 2019 ve 2019 çok karışık o yıl Pluto Aslan burcunda kaos ve kargaşa büyük afet savaş gibi şeyler olacağına işaret eder gezegen konumlarından gördüklerim bunlarv ben gezegenlere inanıyorum kim neye inanıyorsa grafik olur teknik olur başka şey olur ona göre alsın satsın
    Benim horoskopa bakar misin )

Z988 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    bu bitcoin senin basina bi is cikaracak ya , hadi bakalim..
    Sadece banucann ın değil dünyanın başına bir iş çıkaracak gibi ama hadi hayırlısı..

4.  Alıntı Originally Posted by MeDyUm Yazıyı Oku
    Enteresansınız.Sizin gezegenlerle benim hesaplar arasında hep 15-20 gün fark oluyor.2 ay önce sizin zamanlama tutmuştu.Ancak gezegen yuvarlaktır,bakalım bu sefer nasıl olacak?

BM'den Trump'a Kudüs tokadı

Dünyanın merakla beklediği Kudüs oylaması bitti.

https://odatv.com/tarihi-kudus-oylam...112171200.html

Son dakika: Birleşmiş Milletler Kudüs kararını verdi

ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıyacağını açıklamasının ardından bugün Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda bu kararı oyladı. BM, ABD'nin kararına karşı tasarıyı kabul etti. Trump'ın tehditlerine rağmen 128 evet oyuyla ABD'nin Kudüs kararı aleyhine karar çıktı.

http://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/k...gn=ilgilihaber

Peki bu kararın ABD için bir kıymeti harbiyesi olacak mı , merak konusu..Topu topu MB'nin kasasında kendisine ait 37 milyarcık ABD Doları var.Umalımda Turmp bir p..k yapmaz
    Son düzenleme : riko66; 21-12-2017 saat: 21:05.

.

Dolar düşecekçiler başka kapıya.

.
    Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.
    "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

.

bloombergde asaf hoca da

"kur yukarıya gittikçe cari açık azalacak. ihracatçılar mutluluktan ağız açmıyorlar."

diyor...

ocak-şubat hedef 4,50 diye düşünüyorum.

.
    Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.
    "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

8.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    .

bloombergde asaf hoca da

"kur yukarıya gittikçe cari açık azalacak. ihracatçılar mutluluktan ağız açmıyorlar."

diyor...

ocak-şubat hedef 4,50 diye düşünüyorum.

.
    Hiçbir zaman 4,50 olmayacak . yazın bunu kenara.

Sayfa 664/1001 İlkİlk ... 164564614654662663664665666674714764 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •