Sayfa 350/500 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400450 ... SonSon
Arama sonucu : 3999 madde; 2,793 - 2,800 arası.

Konu: VANGD - Vanet Gıda

1. Ben 17:30 da artık tavanı bozmaz diye kapatmıştım. Brüt takası zaten bekliyordum ama yarın girer diyordum. Bu son sert düşüşü sanırım bugün girmesini garantiledi. Halbuki yarın ne güzel 4, 5 lardan satarım beklerim diyordum. Evdeki hesap çarşıya uymadı. Sağlık olsun. Şimdi artık satma değil 3-3,5 arasında alım zamanı benim için. Yarın açılışta -% 10 ile bir devre kesici bekliyorum. Orda bekliyor olacağım. Burası vangd burdan çıkış yok. Ytd

2. Onun derdi o tplayamadı brüt takasa soktu
    spk ortak buna son beş dakika tavan sonra 3.85 karanlık oda 3.79
    soyguncu ş.eeeeeeeeeeeeeeeer

3. bürüt te düşecek diye bir kanun yok,düşmemesi için bürüte alınıyor hesapta küçük yatırımcıyı koruma diyor buna iş bilmez spk.şirket alım haberi gönderdi yıl sonuna kadar şu kadar alıcam dedi,bu insanlar salak veya adi değiller. bürütte uzaya giden flap v.s. var tahta yapıcı veya hisseyi alan adamsa alır götürür gözüne sokar bu işlerin... elinde hisse olmaya geniş geniş yazar,açık işlem yapan varsa,düşsede bürüt ayağına üstten sattık alttan alalım der. tavanın bozulması açığa satışa veya içerden haber almaya bağlı diye aklıma geliyor,bu açıkcılara parası bol şımarıklara bilgi veren var demekki!?yoksa böyle haber açıklayan bir yöneticiye sahip vangd'nın alımlarla tavan tavan gitmesi gerekirdi,birileri bu hissede fetöcülüğe soyunmadıysa hisse yoluna devam eder,çığırtkan 3-5 cilerde kıvrak dönme yazılara başlar.iyi geceler hayırlı yarınlar,vangd hissedarlarına.

4.  Alıntı Originally Posted by garigen Yazıyı Oku
    bürüt te düşecek diye bir kanun yok,düşmemesi için bürüte alınıyor hesapta küçük yatırımcıyı koruma diyor buna iş bilmez spk.şirket alım haberi gönderdi yıl sonuna kadar şu kadar alıcam dedi,bu insanlar salak veya adi değiller. bürütte uzaya giden flap v.s. var tahta yapıcı veya hisseyi alan adamsa alır götürür gözüne sokar bu işlerin... elinde hisse olmaya geniş geniş yazar,açık işlem yapan varsa,düşsede bürüt ayağına üstten sattık alttan alalım der. tavanın bozulması açığa satışa veya içerden haber almaya bağlı diye aklıma geliyor,bu açıkcılara parası bol şımarıklara bilgi veren var demekki!?yoksa böyle haber açıklayan bir yöneticiye sahip vangd'nın alımlarla tavan tavan gitmesi gerekirdi,birileri bu hissede fetöcülüğe soyunmadıysa hisse yoluna devam eder,çığırtkan 3-5 cilerde kıvrak dönme yazılara başlar.iyi geceler hayırlı yarınlar,vangd hissedarlarına.
    Öncelikle benim brüt takasa girebilir uyarısına siz hissede alım var o yüzden brüt takasa girmez dediniz aslında bir nevi beni de yanılttınız. Açığa satış diyorsunuz bir de. Bu hissede açığa satış yasağı vardı zaten. Size tek katıldığım nokta bu haberi önceden almış olmaları konusu. Onun dışında bırakın burda hisseyi çok iyi tanıyanlar yorum yapsın. Bu arada evt spk ya yazıklar olsun ki 1 ayda sadece 2 katına çıkmış bir hisseyi 2.kez brüt takasa aldı. Flap ve bayaz 6 kat arttığında da sadece 2 kez brüt takas yemişlerdi. Bera 3 kat arttı 1 kez brüt takasa girdi. Bunlar ky ne zaman çoğalırsa o zaman brüt takasa alıyorlar benim gördüğüm. Kısacası sadece speklerle değil spk ile de mücadele ediyoruz. İşte böyle bir borsamız var maalesef. Ytd

5. Bende hisse alimlari olan hisseleri takip ederim.Sabah kacirdim alamadim.Bir anda cikinca biraktim almadim.Ama son anlarda biraz satis oldu tavan bozdu dustukce aldilar topladilar.Yine tavan ama sonra yine caktilar bu seferki son anlara gelince toparlayamadilar hisseyi.Ancak bana sirket alimlari oldu gibi geldi.Yarin brut ve aciga satis yok.Eger dusuk acarsa ben alacagim cunku aciga satis olmayinca bana daha guvenli geliyor artik.Ustelik aldigin gun satamayinca alsat yapip hata yapmami onluyor sonraki gunlerde cikis olunca kar edip satabiliyorum ya da ortalama yapip kar ediyorum.Bakalim yarina kadar bi grafik calisalim kaca iner kacdan doner kaca gider.Merak ettigim simdi sirket hisse alacaksa yarin alima gecer mi.Duserse o yuzdwn almali mi.Eger sirkwt baktim alima geciyor ben de alacagim valla.

6. Yarın gap gupunu kesin kapatir ...bugünkü boşluk bilinçli idi sonradan santaj için oraya bırakıldı fakat bu bürütüs işi haberli verilen maldan dolayı hiç hakkaniyet li olmadi malımi verin yoksa ölene kadar mokoko diyor... belden aşağı vurmak serbest

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Hisse aslinda gun icinde cok in cik yapmadi.Yatay seyretti sakindi.Sasa kac gundur cikiyor ona hicbirsey olmadigi halde burada oluyorsa.Bu sirketler ciddi takip altinda demektir.Bu adamin hisselerinden ben hic zarar etmedim.cunku hep coook dusunce aldim.Ama cidden bi dusmanlik var gibi

8. şirket hisse geri alım bildiriminden bu yana alım yaptımı ? bu konuda bilgi verebilecek arkadaş lar lütfen
    ayrıca
    hisse geri alımı konusunda bir sorum olacak
    hisse geri almak konusunda (hisse geri alımı yapacagım diye karar alması halinde) kanuni zorunluluk varmıdır ?
    sabır, sabır, sabır...

Sayfa 350/500 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400450 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •