Sayfa 190/651 İlkİlk ... 90140180188189190191192200240290 ... SonSon
Arama sonucu : 5204 madde; 1,513 - 1,520 arası.

Konu: BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

1. Vedat AKGIRAY ın Cumhurbaşkanımız tarafından SPK Başkanlığından alındığını bilmiyordum. Demekki Bizim bilmediğimiz çok şeyler var. Geçenlerde topikte bir arkadaş. Patronun Amerika'ya gittiğini yazmıştı. Gelip gelmediğini bilmemekle beraber gemiler yakıp birseylerden mi kaçıyor acaba????

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Ben bu spk ya çok şey yazdım ama bütün erken uyarılarımı bile dikkate almadı, bugün daha yazdıklarıma cevap vermiyor, hakkımda suç duyurusu yapılacağı (spkya iftira ve hakaretten) yönünde yazı gönderdiler. Savcılıktan çağrı bekliyorum şu sıralar. Gerçek olan bir şey var, soygun yapan patronların arkasında eski spk çalışanları, yanlarında da yeni Spk çalışanları badigartlık yapıyor. Ytd

3. Bu etkinliğe katılan babalardan biri vedat akgiray a keske deseki senin büyük markan bimeksin durumu nedir? Diye sorsa belki yuzu kizarir ve utanir

4. Arkadaşlar yapacak bişe yok bekleyip ya batmasını izlileyeceğiz yada çıkmasını bekleyip keyfini çıkaracağız ...

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by eryikob Yazıyı Oku
    Arkadaşlar yapacak bişe yok bekleyip ya batmasını izlileyeceğiz yada çıkmasını bekleyip keyfini çıkaracağız ...

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ben 1.5 yıldır bu hissedeyim keyifle bunu izlediğim bir gunum olmadi bundan sonra nasıl olacak bu işin formülü nedir

6.  Alıntı Originally Posted by alical Yazıyı Oku
    Ben 1.5 yıldır bu hissedeyim keyifle bunu izlediğim bir gunum olmadi bundan sonra nasıl olacak bu işin formülü nedir
    Çıkmaya başlarsa iki senede çıkmasını izleriz[emoji3]

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

7. Faaliyetine devam etse sorun değil allah ömür verirse 5 yılda bekleriz bir gun mutlaka ederini bulur ama ticari faaliyetinin olmaması hepimizi tedirgin eden bir gerçek ihlasta yıllarca 20 lerde surundurdu ama hiçbirimizin aklına tahtası kapanacak düşüncesi gelmedi çünkü sirket ticari faaliyetlerine devam ediyordu şimdi 3 e katladı

Sayfa 190/651 İlkİlk ... 90140180188189190191192200240290 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •