Sayfa 66/243 İlkİlk ... 1656646566676876116166 ... SonSon
Arama sonucu : 1937 madde; 521 - 528 arası.

Konu: PINSU - Pınar Su VE İçecek San. ve Tic. A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by Belekkimi Yazıyı Oku
    5 gün önce paylaştım. Hisseye güven neredeyse yok denecek kadar az. Güven tazelemesi lazım...

ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sayın,Belekkimi sizin tabirinizdeki kurtuluş olayı ,hani ''derler ya çakma''yok aslında bir dar boğaz şu anda sadece arsalarının değeri borsa değerinin çok üstünde,bize sadece 'ICEBERGIN'' üstündeki kısmını gösteriyorlar.Sadece ellerindeki gayrimenkullerin değeri 100 milyon dan çok daha fazla.

2. Dedim,diyorum ben İzmir'liyim ve yeterince çevrem var.Neleri var, yok yaklaşık biliyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by tireli Yazıyı Oku
    Sayın,Belekkimi sizin tabirinizdeki kurtuluş olayı ,hani ''derler ya çakma''yok aslında bir dar boğaz şu anda sadece arsalarının değeri borsa değerinin çok üstünde,bize sadece 'ICEBERGIN'' üstündeki kısmını gösteriyorlar.Sadece ellerindeki gayrimenkullerin değeri 100 milyon dan çok daha fazla.
    Yahu o kadar varlıkları var, su satışı çok karlı bu hisselerinin rezil durumu ne. SPK neden sormaz bu adamlara. Birde bunu yapan Pınar (en güvenilir marka değeri olan şirketlerin başında ) markalı su firması. Demekki bunlarda kizaracak yüzde yok.
     Alıntı Originally Posted by tireli Yazıyı Oku
    Dedim,diyorum ben İzmir'liyim ve yeterince çevrem var.Neleri var, yok yaklaşık biliyorum.

ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "

Yapikredideki malin 200000 i kaldı. Onu almadan hareket olmaz.iyi oldu buradanda aldık.

5.  Alıntı Originally Posted by geo Yazıyı Oku
    Yapikredideki malin 200000 i kaldı. Onu almadan hareket olmaz.iyi oldu buradanda aldık.
    yapıkıredı denen şahıs elini bitirmek üzere yarın bir çıkış gelebilir

Buralar güçlü detek.daha once 8....10 kez donmus....anOrman bi durum olmazsa 1.80 nin üstüne atar

7. SPK da bu kadar aciz yönetim varken bu tip çakallara bu ülkede daha çooook ekmek çıkar.
    Ben takdir ediyorum adamı.
    Burası kurtlar sofrası.
    120'e sinyal yakmış bir endekste herkesin gözüne baka baka bu fiyatlarda tutabilecek her türlü alengiri yapabiliyorsa; o adam ne derseniz deyin yeteneklidir.
    Ama o parayı yiyemeyecekler, yazın bi kenara!!!
    Haram eninde sonunda çıkar.

Sayfa 66/243 İlkİlk ... 1656646566676876116166 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •