Sayfa 368/852 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418468 ... SonSon
Arama sonucu : 6815 madde; 2,937 - 2,944 arası.

Konu: KIPA - Tesco Kipa

1.  Alıntı Originally Posted by Mosquito_ Yazıyı Oku
    Kottan çıkınca zaten mecburen herkes elindekini satacak.
    Değerleme zaten dusuk gelir.
    Tek avantaj birleşmede özkaynak yönetmeni. Zaten bunun icin birlesmeyi borsa dışına alıp yapıyorlar böylece ttk 141.2 madde kapsamına al kardeşim 2.6 tl yi yallah dışarı diyecekler.
    Bekleyen 5 tl ye veririm hayallerine kapılmasın.
    Herkes kapı dışarı edilecek.
    1.05 tl ederi olan ana ortak 0.33 tl ödediği sirkete hangi manyak anormal para verir
    Yazılarınızdan sizin için bu hisse de 2,60 ın yeterli oldugunu anlıyorum.
    Şu an 2,66 satıp çıkın. Neden yazmaya devam ediyorsunuz. Herkes kendinden sorumludur. Asla Yatırım tavsiyesi degildir.

Alıntı Originally Posted by maslahat Yazıyı Oku
    Yazılarınızdan sizin için bu hisse de 2,60 ın yeterli oldugunu anlıyorum.
    Şu an 2,66 satıp çıkın. Neden yazmaya devam ediyorsunuz. Herkes kendinden sorumludur. Asla Yatırım tavsiyesi degildir.
    Ben 2.83 den sattım .benden kıymetli bilgiler sahibi oldunuz bundan sonra kendi düşen aglamaz

3.  Alıntı Originally Posted by Mosquito_ Yazıyı Oku
    Kottan çıkınca zaten mecburen herkes elindekini satacak.
    Değerleme zaten dusuk gelir.
    Tek avantaj birleşmede özkaynak yönetmeni. Zaten bunun icin birlesmeyi borsa dışına alıp yapıyorlar böylece ttk 141.2 madde kapsamına al kardeşim 2.6 tl yi yallah dışarı diyecekler.
    Bekleyen 5 tl ye veririm hayallerine kapılmasın.
    Herkes kapı dışarı edilecek.
    1.05 tl ederi olan ana ortak 0.33 tl ödediği sirkete hangi manyak anormal para verir
    La kotda kafa herkes kapı dışarı edilince senin eline ne geçecek..biliyorum ki bizi bilgilendirme adına boyle fitilleyici igneyici kelimeler seçip uyarmak istiyorsun..ama o senin kutik ağzın catlere anca işler.. Kendi adıma kapı ağzında olmayacam Türk ticaret kanuna gore ortaklığın devam edecek..ama sen hangi testicle sivazlamaya devam edecen sen onu düşün...

Alıntı Originally Posted by lpö Yazıyı Oku
    La kotda kafa herkes kapı dışarı edilince senin eline ne geçecek..biliyorum ki bizi bilgilendirme adına boyle fitilleyici igneyici kelimeler seçip uyarmak istiyorsun..ama o senin kutik ağzın catlere anca işler.. Kendi adıma kapı ağzında olmayacam Türk ticaret kanuna gore ortaklığın devam edecek..ama sen hangi testicle sivazlamaya devam edecen sen onu düşün...
    3000 5000 tl lik lotunla dava acman zor dostum sana bu dava 15 tl ye patlar.
    Keşke açsan keşke acabilsen

5.  Alıntı Originally Posted by Mosquito_ Yazıyı Oku
    Ben 2.83 den sattım .benden kıymetli bilgiler sahibi oldunuz bundan sonra kendi düşen aglamaz
    Sen işine bak satmışsın parayı cebe koymuşsun artık gölge etme.

6.  Alıntı Originally Posted by Mosquito_ Yazıyı Oku
    Tam lot sayımı söyler misin)AA birde aklıma geldi heyyy dostum senin sorun ne biliyormusun o pis kutik agzinin o koca kafandan büyük olması...kizmiyon demi ..sonuç da dostuz)

7.  Alıntı Originally Posted by Mosquito_ Yazıyı Oku
    ki ben 3.30 dan da sattım alttan tekrar aldım. Sn.çok bilmiş.

8.  Alıntı Originally Posted by Mosquito_ Yazıyı Oku
    Yazar burada bonus kapmanın kolay olmadığını ifade etmekte bunun için götl. k yapmanın şart olduğunu vurgulamaktadır.

ironi = inori
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

Sayfa 368/852 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418468 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •