Sayfa 144/931 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244644 ... SonSon
Arama sonucu : 7445 madde; 1,145 - 1,152 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Kirmistir kirmaz mi ?

Ama ne hikmetse al/sat kar'ini yazar yilda bir tutan, sunda su kadar batirdim diyeni ben hic gormedim daha.
    ben batırdım hısım ama başka kâğıttan onuda missliyle çıkardım. .sen şu demin gönderdiğini bana atsana okuyayım neymiş tarihi öğreneyim

)))))))) Sayın hısım bu çok iyiydi.

Arkadaşlar bir konunun altını özellikle çizmek istiyorum. Bu hissede ve buna benzer yüksek temettücü tüm hisselerde ki en önemli kural, alınan temettülerin tekrar hisse alımında kullanılmasıdır. Hedeflenen hisse adedine ulaşılınca artık daha fazla alım yapmadan keyif sürme moduna geçilir. En azından ben öyle yapacağım Riski düşük, kazancı takip ve tahmin edilebilir, güvenilir bir yatırım şeklidir ISYAT. Ha bu arada hisse fiyatının hareket ettiği bandın takibi ile karlılık, dip fiyatlardan alım yaparak arttırılabilir ama yanlış anlaşılma olmasın bizde Allah muhtaç etmez ise satış yok, sadece temettü ile tekrar alım var. Herkese bol kazançlar.

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bilmek değil, yapmaktır hayatı değiştiren!

Alıntı Originally Posted by productivity Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bir konunun altını özellikle çizmek istiyorum. Bu hissede ve buna benzer yüksek temettücü tüm hisselerde ki en önemli kural, alınan temettülerin tekrar hisse alımında kullanılmasıdır. Hedeflenen hisse adedine ulaşılınca artık daha fazla alım yapmadan keyif sürme moduna geçilir. En azından ben öyle yapacağım Riski düşük, kazancı takip ve tahmin edilebilir, güvenilir bir yatırım şeklidir ISYAT. Ha bu arada hisse fiyatının hareket ettiği bandın takibi ile karlılık, dip fiyatlardan alım yaparak arttırılabilir ama yanlış anlaşılma olmasın bizde Allah muhtaç etmez ise satış yok, sadece temettü ile tekrar alım var. Herkese bol kazançlar.

Sayın hısım sabah yazdım ya tam da bu arkadaşımızın mantığı nedeniyle yakında bu kağıtda arz talep kanunu çalışacak diyorum.Genel temayül BES gibi gelen temettülerle kağıt almak.E herkes böyle düşünürse piyasada dolaşan miktar genelde hep azalacak.Bu da 0.60 larda olan pay başı değerlemeyi 1 lere yaklaştıracak.Önümüzdeki yıllarda bence trend böyle olacak.

5.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Sayın hısım sabah yazdım ya tam da bu arkadaşımızın mantığı nedeniyle yakında bu kağıtda arz talep kanunu çalışacak diyorum.Genel temayül BES gibi gelen temettülerle kağıt almak.E herkes böyle düşünürse piyasada dolaşan miktar genelde hep azalacak.Bu da 0.60 larda olan pay başı değerlemeyi 1 lere yaklaştıracak.Önümüzdeki yıllarda bence trend böyle olacak.
    Insallah.

Gostergeler bu yonde, Allah herkesin kalbine gore versin.

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Dur ortak 3-5 yıl daha artmasın, sonrasına bakarız [emoji1]

Bilmek değil, yapmaktır hayatı değiştiren!

7.  Alıntı Originally Posted by productivity Yazıyı Oku

Bu da iyi..

Alıntı Originally Posted by productivity Yazıyı Oku

Merak etmeyin temettü zamanı kalvin satar onun 250 bin lotu alırız.Gerçi artık şüpheliyim kağıdı incelemeye başladı satmama ihtimali belirdi.Birde martta çalıştığı şirket para mı verecekti ne ,o da almaya kalkarsa işte o zaman iş sıkıntılı))))))))))))

Sayfa 144/931 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244644 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •