Genel müdür 15 yıldır şirkette çalışıyor, 11 yıldır mevcut pozisyonda. KAP'taki bildirimlerde tepe yöneticisi değişen şirketleri görüyorsunuz. Büyük olasılıkla bu yıl da görevinin başında olacaktır.
Banka yönetiminin mevcut ekibi başarılı bulduğunu tahmin etmek zor değil. Ülkede tepe yöneticilerinin değişim süresi 4-5 yılı geçmiyor.
Umarım ekibi yeni takviyelerle güçlendirsinler. Bu iş çok açıkça belli ki, bir ekip işidir.
İş grubuna göre her şey mükemmel. İştirakler harika, hepsi her an satışa hazır vaziyette. Piyasa değeriniz 30 milyon dolar olmuş deyince de piyasa öyle fiyatlıyor biz napak pozisyonundalar. Her şey iyi iştirakler yerinde hadi paylaş bakayım bilgilerini de bakalım iyi mi kötü mü. Ben 2012 yılından beri bu hissedeyim 2012-2013 tarihlerine bakarsanız bedelsizler, temettüler, haberler işler iyiydi. 2013 de düşüşe bir başladı Allahın cezası sonra burnu doğrultamadı. Nisana kadar beklemeyi düşünüyorum sonrasına bakıcaz.
Daha önce 2.1 civarından idi herhalde tam hatırlamıyorum zararına satmıştım. 2015 idi herhalde.
Bakın zararına satılabilir. Burada kim zararına satıyor mantığı doğru değil.
Bir yatırımcı ev alacak yada bir araba alması lazım deseniz 100 bin tl çekmek istese buraya koyduğu hisseden yani 60000 lot mal satmanız gerekse olan bu olur.
Yada piyasa düşecek ben artık satacam deseniz 100 bin lotunuz olsa bir şekilde olan bu.
Sığ işlemin olduğu günlerrde kademelerde 10 bin lot oluyor ilk iki kademede nasıl mal satacaksınız ?
Neyse birkaç zamandır bir 200 bin lotu koyup duruyor birisi satışa sizlerin dediği gibi bakalım bu satışın devamı olacak mı ?
Şirketin yatırım yaptığı konuların iyi olduğuna inanıyorum.
Ancak bu hisse sizlerin de dediği gibi düzenli kar ile ayakta duran bir hisse değil, şirket alım satımı ile bilançosu daha çok etkilenen bir hisse.
Ben şu anki piyasa değerinin hakikaten ucuz olduğuna inanıyorum. 126 milyon tl.
Piyasalar düşmediği sürece aşağı gitmesine bir sebep bulamıyorum.
Benim de sonum village people gibi olacak heralde hayırlısı
Bugün aklıma düştü, forumda da görünmüyor, sn village ve kadim (!) dostu doğa aşığı kefirci sırra kadem bastılar.
Bu arada 2018 şirketlerin var olabilmek için vitrine çıkıp neon ışıklarına sığınacakları bir yıl olacağa benziyor.
Görücüye çıkan şirketlere bakalım;
Beymen halka arza hazırlanıyor, Mavi jeans satışı cesaret verdi, halka arz yapılırsa Boyner'in üstündeki deli borç yükü hafifler.
Vakko Credit Suisse'e her türlü işbirliği ve ortak arayışı için yetki verdi, aynı yolu takip ediyor.
Mudo zor durumdaydı, ortak arayışının sürdüğü tahmin ediliyor
Bira+ Cola da büyüme olasılığı kalmayınca Anadolu Grubunu tatlı bir telaş sardı, şirket birleştirmeler, yeniden değerlemeler, ortak arayışları vs
Doğan grubu da benzer bir hareketlilik içinde.
Vesteldeki hareketlilik yurtdışında şirket bulmaya yönelik
Koç, Sabancı tümüyle sessizliğe büründüler, sanki izlemede bekliyorlar.
Eczacıbaşı tümüyle içine kapandı, şirketlerini borsadan çekecek mi belli değil.
Aselsan'ın ikincil halka arzı yerlinin zaten sınırlı olan sermayesini olduğu gibi götürebilir.
Bütün bunlar olurken sadece İSGSY'nin değil İş Grubunun hiçbir şirketinin yöneticileri medyada yer almıyor, şirketleriyle ilgili haberler çıkmıyor.
Sözün özü, bu yıl kimi ağır toplar vitrine çıkmaya çalışırken kimi gruplar da sessiz ve derinden gitmeye uğraşıyorlar.
Benim görebildiğim kadarıyla vitrine çıkanlar iyi bir hikaye satıp iyi fiyattan pazarlanmaya çalışılıyor.
Büyükler başarılı olursa küçüklere yönelik işler kızışabilir.
2016 ve 2017 den farklı olarak bu sefer az da olsa umudumuz var.
Sadece bugünkü zararımız %5 Endeksin%2 çıktığı bir günde hissemiz %3 düştü. 3 yıldır reel olarak %50 zarardayım. Nedeni varmı diye kendime soruyorum ama cevabını bulamıyorum. Gecen zaman zarfinda çıkış olmasa da bal gibi hepimiz biliyoruz ki iştiraklerimiz dolayısı ile şirketimiz büyüdü. Peki bu hissenin fiyatına neden yansımıyor? Aksine 3 yıldır düşüyor? Son üç yıldır iş grubuna bağlı diğer şirketler değerlerini ikiye katladı. isgsy bu konuda negatif ayrıştı. Ben şirketimizin hisse fiyatının bu seviyelerde olmasında kimin payı varsa hakkımı helal etmiyorum. Bunu unutmasınlar bir sürü insanin hakkını gasp etmişler. Bunu yapan da iş grubu.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri