Sayfa 169/1049 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269669 ... SonSon
Arama sonucu : 8390 madde; 1,345 - 1,352 arası.

Konu: Bitcoin & Ethereum

1.  Alıntı Originally Posted by mariogomez Yazıyı Oku
    Ripple nerden ve alırım arkadaşlar. Kolay ve sağlam bir site varmı

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bittrex ve Binance alabileceğiniz iyi borsalardan ikisi.

2. Muhtelif zamanlarda aldığım ve şu anda elimde tuttuğum coin/tokenler: PKT, DRGN, KOMODO, WAVES, BOON, Lamden Tau, Flixxo, Red Pulse, BlockMason, $OCL Oceanlab, Neblio, ASCH, BNB, ZRX, OAX, VOİSE, PROXY, KICK, LINK, RCN(Ripio Credit Network), UFR(Upfiring), VOXXO, KITCHAN NETWORK, BRAT, iExec RLC, DRT(DomRaider), DOVU, Red Pulse, Qlink, CAG, SPARTA, HDG(Hedge), BCDC, Doge, Bytecoin, Ripple, Gravio. Birkaçı dışında neredeyse tamamı cüzdanlarında duruyor.

3.  Alıntı Originally Posted by enfarktus Yazıyı Oku
    Ben altcoin alırken projeye bakarak alıyorum. Şimdi alayım, haftaya satarım gibi bir düşüncem yok. O nedenle dönemsel hareketleri pek fazla önemsemiyorum. Elimdekilerin fiyatı düşerse bir miktar daha almak için fırsat bulmuş olurum. Piyasanın genel işleyişi bitcoin çıkar-altlar düşer, bitcoin düşer-altlar düşer şeklinde olduğu için gelecekte ne kazandırıra odaklanmak daha mantıklı gibi. Sahip olduğunuz coinleri günlük olarak twitter ve kripto para forumlarında takip ettiğinizde düşüşlerden etkilenmeden satmak için fırsat da bulursunuz. Amaç olumlu ve olumsuz haberleri yakalamak. Bunun için de her zaman transferi hızlı olan, lite wallet'i olan coinlere odaklanıyorum. Tabi bu dediğim gerçekten piyasayı etkileyebilecek olumsuzlukta bir haberin olmasıyla mümkün. Daha önce KMD ve BTC'de bu tip hareketlere şahit oldum. Btc'de iken usdt'ye yalnızca iki gün geçerek elimdeki Btc miktarını arttırabilmiştim. Yine KMD'de yapacağı ilk iconun ertelenmesi haberiyle anında satıp, iki gün sonra yüzde 50 fazlasıyla yerine koyabilmiştim.
    Piyasanın genel işleyişi Btc ile diğer Altcoinler arasında ters Korelasyon var, şeklinde mi? Tam anlayamadım...

Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Bitcoin hareket edince altlar cekilir.
    Cunki bitcoinin hareketine katilmak icin alt coinler satilir.

Seyredin okuyun taniyin.

Hepimiz icin yeni bir deniz.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. 2017 ocak ayinda 1000 dolar

En bilinen coinlere koyulsa idi.
    Ne olmustu.

https://i.hizliresim.com/Ey70BA.jpg

1 senede.

6. Arkadaşlar coinlerin anlık fiyatlarını, iOS için hangi uygulamadan takip edebilirim?
    Binance bulamadım iosta.
    BitScreener ve investing var.ikisinde de fiyat farklılıkları var.

7.  Alıntı Originally Posted by Discover Yazıyı Oku
    2017 ocak ayinda 1000 dolar

En bilinen coinlere koyulsa idi.
    Ne olmustu.

https://i.hizliresim.com/Ey70BA.jpg

1 senede.

Tablo çok şey söylüyor. Rekor ripple'de sanırım. 12 ayda 300 kat artış gerçekten de mantık dışı.
    Umarım önümüzdeki sene bu zamanlar bu forumdaki herkes böyle yüksek getirili ve hayırlı birikimler yapar...

8.  Alıntı Originally Posted by enfarktus Yazıyı Oku
    Muhtelif zamanlarda aldığım ve şu anda elimde tuttuğum coin/tokenler: PKT, DRGN, KOMODO, WAVES, BOON, Lamden Tau, Flixxo, Red Pulse, BlockMason, $OCL Oceanlab, Neblio, ASCH, BNB, ZRX, OAX, VOİSE, PROXY, KICK, LINK, RCN(Ripio Credit Network), UFR(Upfiring), VOXXO, KITCHAN NETWORK, BRAT, iExec RLC, DRT(DomRaider), DOVU, Red Pulse, Qlink, CAG, SPARTA, HDG(Hedge), BCDC, Doge, Bytecoin, Ripple, Gravio. Birkaçı dışında neredeyse tamamı cüzdanlarında duruyor.
    Bu coin/tokenler'in ne kadarını Binance'de bulabiliriz.

Sayfa 169/1049 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269669 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •