Sayfa 278/871 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378778 ... SonSon
Arama sonucu : 6961 madde; 2,217 - 2,224 arası.

Konu: BANVT - Banvit

gerel için ne yapmamı istersin...

2.  Alıntı Originally Posted by sayim_aydin_1988 Yazıyı Oku
    gerel için ne yapmamı istersin...
    Hocam burası Banvit forumu. Gerel için özelden yazarım

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

3. Gerelde ki durumu cozmek arap sacini cozmek gibi
    Bi grup girdi aldi satti brute soktu. Sonra patron satisi vs.... Eger bu durum mal toplamaksa hisse giderdi.. Yildirmaksa bilemeyiz..
    Sunu bilirim patronu pek sahiplenmiyor hisseyi...
    Speklerin eline vermis... İyi ongorun varsa alsatta guzel para birakiyor..
    Yatirim tavsiyesi degil

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    dün üç öngörüde bulunmuş idim...banvitin 24,00-24,66 aralıklarını göreceğini sonradan da gevşeyeceğini söylemiştim...şu anda verilere baktığımda en yüksek 24,10 un görüldüğüne şahit oluyorum...bu görüşten sonra hisse 23,70 lere gevşemiştir...bu durumda bu öngörümüz tam olarak tutmuştur...

endeks hakkında ise hafif eksi veya yatay olacağını söylemiştim...sabah bir ara ekside idi şu anda da hafif artıdadır...bir çeşit yataydadır..şu saate kadar öngörüm tutmuş görünüyor ama gün sonunda kadar herşey değişebilir...bunun için gün sonunu görmemiz lazım..

gerel hakkında da bir öngörüde bulunmuştu...bu hisse ise şu anda %2 e yakın eksidedir...gün içinde toparlanıp artıya geçmesini bekliyorum...bu konuda da gün sonu kapanışını görmek lazım...
    dün gerel için de bir öngörü söylemiştim..bu sabah %2 ekside olmasına rağmen şu anda %6 artıya geçmiş görünüyor...banvit gevşeyecek demiştik..şu anda banvit de 23,64 e gevşemiş...gün sonunda nötr veya eksiye geçmesi ihtimali kuvvetlidir benim gözümde...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. banvitte bu gün kapanışta alınması ,yine yarın için tekrardan bir trade fırsatı verecek görünüyor...sonrasında ise banvitin bir kaç gün eksiye geçerek işlem hacmini düşürmesini bekliyorum...o süreçten sonra işlem hacmi alış eşiğine inecek ,hisse de artık düşüş marjı kalmayacak ,hatta olası endeksin kötü etkilenmelerinde dik duracak..işte o ana da ben alış eşiği diyorum..o vakit de alıp tutmak gerekecek...çünkü o vakitten sonra tekrardan yukarı yönelecek..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    dün gerel için de bir öngörü söylemiştim..bu sabah %2 ekside olmasına rağmen şu anda %6 artıya geçmiş görünüyor...banvit gevşeyecek demiştik..şu anda banvit de 23,64 e gevşemiş...gün sonunda nötr veya eksiye geçmesi ihtimali kuvvetlidir benim gözümde...
    Keko hocam dünkü öngörülerinizde ne haklı çıktınız bugün ki dostlar adına teşekkürlerimi sunuyorum saygılar...

E5603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    banvitte bu gün kapanışta alınması ,yine yarın için tekrardan bir trade fırsatı verecek görünüyor...sonrasında ise banvitin bir kaç gün eksiye geçerek işlem hacmini düşürmesini bekliyorum...o süreçten sonra işlem hacmi alış eşiğine inecek ,hisse de artık düşüş marjı kalmayacak ,hatta olası endeksin kötü etkilenmelerinde dik duracak..işte o ana da ben alış eşiği diyorum..o vakit de alıp tutmak gerekecek...çünkü o vakitten sonra tekrardan yukarı yönelecek..
    arkadaşlar kusura bakmayın bazen kahinler gibi konuşuyorum....ama arkadaşların çoğu bu tür yorumlarıma alışmış olmaları lazım...bir çok arkadaş yorumlarımdan ne demek istediğimi çok iyi anlıyorlar zaten...

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    arkadaşlar kusura bakmayın bazen kahinler gibi konuşuyorum....ama arkadaşların çoğu bu tür yorumlarıma alışmış olmaları lazım...bir çok arkadaş yorumlarımdan ne demek istediğimi çok iyi anlıyorlar zaten...
    Bugün Harika bi gün. Dün aksine.

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

Sayfa 278/871 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378778 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •