Sayfa 279/871 İlkİlk ... 179229269277278279280281289329379779 ... SonSon
Arama sonucu : 6961 madde; 2,225 - 2,232 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1.  Alıntı Originally Posted by steafan Yazıyı Oku
    Bugün Harika bi gün. Dün aksine.

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    2018 in uğuru diyeyim...herkesin yüzü gülüyor....moraler yüksek..her daim öyle olmasını diliyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Keko gerçekten 10 numarasin banvit konusunda👍👍👍

3. ne oldu birden bilen var mı?

4. Reza olayı. Dün reza olayını yukarıda karşılamak için çıkmış pekçok hisse veya bist.. şimdi aldığını verecek. Fazla bi katbımız olmaz. Dün trade edenlere tebrikler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ben söylediklerimden sorumluyum, anladıklarınızdan değil.
    Stefan Zweig

5.  Alıntı Originally Posted by EKO78 Yazıyı Oku
    Keko gerçekten 10 numarasin banvit konusunda������
    teşekürler dostum...şimdi ben nedenlerini söylemeden banvit şöyle olacak böyle olacak desem herhalde beni speklik ile suçlardınız....bu gün yaptığım yorumda banvitin gün sonunda nötr veya eksili olmasını da beklediğimi söylemiştim...şu anda ne yazık ki eksiye geçmiş görünüyor... bu sabah açılıştan itibaren ilk 30 dakika içinde yukarıdan satmayı başaranlar gün sonunda daha uygun fiyattan yerine koyma şansı yakalayacaklardır...

bu gün gün sonunda alınanlar da belki yarın sabah bir trade şansı verebilir ama onun dışındaki günlerde beklemek daha faydalı...yeni bir alışımızı o vakit alış eşiğinde yapmak daha uygun olacaktır...

ayrıca dün tavan olmayacağını anladığınız anda satış uygundur demiştik...yine dün akşam kapanışa yakın alış uygundur demiştik...şu ana kadar neredeyse tüm hareketlerini tahmin ettik...

aslında bu davranış şekli neredeyse tüm hisselerde aynıdır...bir çeşit doğa kanunu gibi bir şey...topiklerde yaptığımız yorumlarda insanları bıktıracak kadar yazdık...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6. endeks konusundaki tahminlerimiz ise sabah tutmuştu ama öğleye yakın endeks önemli miktarda artıya geçerek tahminlerimizin dışına çıktı ama herşeye rağmen gün sonu kapanışı görmek gerekiyor demiştik...endekste ya eksili yada yatay bir kapanış beklediğimi söylemiştim...şu anda da endeks eksiye geçmiş görünüyor...

dün üç konu hakkında öngörüde bulunmuştum şu ana kadar tümü tuttu...tabi her zaman böyle %100 tuturamıyorum...benim genel başarı oranım %60-70 tir....

7. Endeks salmasa salmazdı hisse bu kadar.

Bu trend devam ederse gideceği yer 22lerin altı olur, çıkışı devam ettirmesi lazımdı.

8.  Alıntı Originally Posted by wurddf Yazıyı Oku
    Endeks salmasa salmazdı hisse bu kadar.

Bu trend devam ederse gideceği yer 22lerin altı olur, çıkışı devam ettirmesi lazımdı.
    dün endeks agresif çıkmıştı dostum o yüzden de o çıkışın bir düzeltmesi gerekiyordu...asasında endeks 104 ten beridir çıkış yapıyor...ama genel itibari ile endeks çok çıktığında bir miktar düzeltme yapmak ister...

Sayfa 279/871 İlkİlk ... 179229269277278279280281289329379779 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •