Originally Posted by
EKO78
Keko gerçekten 10 numarasin banvit konusunda������
teşekürler dostum...şimdi ben nedenlerini söylemeden banvit şöyle olacak böyle olacak desem herhalde beni speklik ile suçlardınız....bu gün yaptığım yorumda banvitin gün sonunda nötr veya eksili olmasını da beklediğimi söylemiştim...şu anda ne yazık ki eksiye geçmiş görünüyor... bu sabah açılıştan itibaren ilk 30 dakika içinde yukarıdan satmayı başaranlar gün sonunda daha uygun fiyattan yerine koyma şansı yakalayacaklardır...
bu gün gün sonunda alınanlar da belki yarın sabah bir trade şansı verebilir ama onun dışındaki günlerde beklemek daha faydalı...yeni bir alışımızı o vakit alış eşiğinde yapmak daha uygun olacaktır...
ayrıca dün tavan olmayacağını anladığınız anda satış uygundur demiştik...yine dün akşam kapanışa yakın alış uygundur demiştik...şu ana kadar neredeyse tüm hareketlerini tahmin ettik...
aslında bu davranış şekli neredeyse tüm hisselerde aynıdır...bir çeşit doğa kanunu gibi bir şey...topiklerde yaptığımız yorumlarda insanları bıktıracak kadar yazdık...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri