Alıntı Originally Posted by 1prometheus Yazıyı Oku
artık hukuğun kararının değişir olması veya olmaması değil sorun, hukuğun kararı değişmesede, bu adaletsizliğin haksızlığın herkes tarafından daha net görünür olması çok daha önemli...

Hukuğun verdiği kararın doğruluğuna tarafsızlığına inanıyor musun?

Diğer kurumsal ve büyük yatırımcıların olduğu şirketlerde de aynı koşullarda şirket birleşimlerine hukuk aynı kararı verebileceğine inanıyor musun?

Danıştayın sıra sıra dizdiği gerekçeler gerçekliği yansıtıyor mu?

Eğer bunlara inanmıyorsanız ve burda hukuğun çok taraflı davrandığına inanılıyorsa, ve hukuğun sunduğu gerekçelerin hiç gerçekliği yansıtmadığına inanıyorsanı, çok somut gerekçeler göstererek bunun bütün ilgili devle kurumlar tarafından net görünmesini sağlamak ve basın yayın yoluyla borsa pşyasalarunda veya toplum bazında net görünüştür olmasını sağlamakta önemli bşr şey değil mi?

Bu durum sizleri ve lşderlerinizi niye bu kadar rahatsız ediyor, ve her defasında farklı yaftalamalarla dışlıyorsunuz? Bu girişimi niye olumsuzluk pompalamak olarak yansıtmakta çslışıyorsunuz sürekli.

Böyle bir girişim, mağdur duruma düşürülmüş yatırımcılar için hiç olumsuz tarafı yok, ama kervanda her türlü oyunun baş oyuncular ile figuran oyuncuları için çok olumsuz olur elbette.
benim yazımın neresinde rahatsızlık ifadesi var kardeşim okuduğunu idrak etmeye çalış.
Ben hukuki aşama çagrı için bitti diyorum.resmi kurumlara yazı yazmanın bir getirisi yok diyorum.sen ne anlıyorsun
ayrıca bizleri mağdur eden spk.ya dava açmak gerekir diye yol gösteriyorum daha ne istiyorsun
siz istediğiniz yere yazabilirsiniz engel olan yok.
Davanın kaybedilmesine gelince haksızlığa ugrayan ilk kişi bizler değiliz.hukuka saygı duymaktan başka yapacak birşey yok.kararı uygun bulmasakta