Sayfa 455/964 İlkİlk ... 355405445453454455456457465505555955 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 3,633 - 3,640 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. kundu çok zayıf bir tesis o bölgede, başkasının elinde belki daha değerli olabilir, iki oteli olduğu için kunduyu sadece yaz dönemi açıyor, verilmesinde bir mahsur yoktur benım kanaatimce,borç kapanır enazından ama o borç ta nasıl oraya geldiyse oda ayrı mevzuuu, yasal soygunun yeni sistemi

2.  Alıntı Originally Posted by santai07 Yazıyı Oku
    ne için adım atması gerekiyor ki sizce? arkasından kovalayan mı var, otellerini elinden alan mı var, malını mülkünü yağmalayan mı var? birisine acil ödeme yapma kaygısı mı var? bir eli yağda bir eli balda, kendisini kanunen sıkıştıran da yok, var mı? söyleyin sizin, benim fakir fukara için mi adım atacak, insanların hayr duasını alayım diye mi atacak, ne için buyrun yazın ne için
    Bizde bunun içim “O” yaızıyı düzenleyip ilgili bütün kurumlara badın yayına her yere gönderelim dedik.

Çağrı yatırımcının sigortasıydı. Ve Danıştay krarını dayanağı gerekçeler asla gerceklerle bağdaşmadığını, taraflı ve hiç adil olmadığını düşünüyoruz. Belki mevcut düzen içinde hukuğun sonucu değişmez ama çok somut veriler ve sunumlarla kervanla ilgili mevcut bütün durum ve koşulların bütün kurumlar nezdinde ve basın yayında düzeyinde çok görünür olmasına sağlamak önemliydi!

Ama büyük liderler bu girişime dudak burktu, ve çağrı olayı ortadan kalkarsa, zt iyi şeyler yapacak denmeye getiriliyorlar. Şuan yönetilen yatırımcılara empoze edilen bunlar.

3. Malum sahis yine gelmis olumsuzluk pompalamaya.

Alıntı Originally Posted by 1prometheus Yazıyı Oku
    Bizde bunun içim “O†yaızıyı düzenleyip ilgili bütün kurumlara badın yayına her yere gönderelim dedik.

Çağrı yatırımcının sigortasıydı. Ve Danıştay krarını dayanağı gerekçeler asla gerceklerle bağdaşmadığını, taraflı ve hiç adil olmadığını düşünüyoruz. Belki mevcut düzen içinde hukuğun sonucu değişmez ama çok somut veriler ve sunumlarla kervanla ilgili mevcut bütün durum ve koşulların bütün kurumlar nezdinde ve basın yayında düzeyinde çok görünür olmasına sağlamak önemliydi!

Ama büyük liderler bu girişime dudak burktu, ve çağrı olayı ortadan kalkarsa, zt iyi şeyler yapacak denmeye getiriliyorlar. Şuan yönetilen yatırımcılara empoze edilen bunlar.
    YA KARDEŞİM HUKUK KARARI VERMIŞ ÇAGRI YOK DIYE
    KURUMLARA GEREKSİZ YAZARAK VEDE BURAYI TAKİP EDENLERİ GEREKSİZ DÜŞÜNCELERE SEVK ETMENİN ANLAMI YOKSPK.YI DAVA ETMEK İÇİN İSTİYORSAN GEREGİNİ YAPARSIN BUNUN İÇİN GEREKLİ ALTYAPIN VARMI BİLMİYORUM BAŞKA HUKUKİ ÇIKIŞ Yok.
    ya satıp gideceksin yada bekliyeceksin.

5.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    YA KARDEŞİM HUKUK KARARI VERMIŞ ÇAGRI YOK DIYE
    KURUMLARA GEREKSİZ YAZARAK VEDE BURAYI TAKİP EDENLERİ GEREKSİZ DÜŞÜNCELERE SEVK ETMENİN ANLAMI YOKSPK.YI DAVA ETMEK İÇİN İSTİYORSAN GEREGİNİ YAPARSIN BUNUN İÇİN GEREKLİ ALTYAPIN VARMI BİLMİYORUM BAŞKA HUKUKİ ÇIKIŞ Yok.
    ya satıp gideceksin yada bekliyeceksin.
    Artık Hukuğun kararının değişir olması veya olmaması değil sorun, hukuğun kararı değişmesede, bu adaletsizliğin haksızlığın herkes tarafından daha net görünür olması çok daha önemli...

Hukuğun verdiği kararın doğruluğuna tarafsızlığına inanıyor musun?

Diğer kurumsal ve büyük yatırımcıların olduğu şirketlerde de aynı koşullarda şirket birleşimlerine hukuk aynı kararı verebileceğine inanıyor musun?

Danıştayın sıra sıra dizdiği gerekçeler gerçekliği yansıtıyor mu?

Eğer bunlara inanmıyorsanız ve burda hukuğun çok taraflı davrandığına inanılıyorsa, ve hukuğun sunduğu gerekçelerin hiç gerçekliği yansıtmadığına inanıyorsanı, çok somut gerekçeler göstererek bunun bütün ilgili devle kurumlar tarafından net görünmesini sağlamak ve basın yayın yoluyla borsa pşyasalarunda veya toplum bazında net görünüştür olmasını sağlamakta önemli bşr şey değil mi?

Bu durum sizleri ve lşderlerinizi niye bu kadar rahatsız ediyor, ve her defasında farklı yaftalamalarla dışlıyorsunuz? Bu girişimi niye olumsuzluk pompalamak olarak yansıtmakta çslışıyorsunuz sürekli.

Böyle bir girişim, mağdur duruma düşürülmüş yatırımcılar için hiç olumsuz tarafı yok, ama kervanda her türlü oyunun baş oyuncular İle figuran oyuncuları için çok olumsuz olur elbette.

6. Hocam cagri olayi hukuken bitince artik yatirimcilar farkli acidan bakiyor. Cagri olayinin bu kadar uzamasi ve akabinde spk nin davayi kaybetmesi bircok acidan yatirimciyi hukuken spk tarafinin olumlu adimlar atmasinin gerektigini dusundurtuyor. Bence spk davayi kaybettiyse , sirketin dolayisiyla yatirimcisinin da önünü acmali. Bürut takastan sirketi cikarmali. Cagri olayi bitti bunun yerine spk ya burut takas icin, ZEYNEP TUMERE VE NEDEO YA areal bank , guven varlik fidabank borc sorununu tiz zamanda cozmesi icin zorlamaliyiz.bu konuda calismalar yapilmasi gerekir bence. AREAL BANK LA GORUSMELER BASLADI DEYIP HALA ANLASAMAYAN ZEYNEP HANIMA sunu soylemek lazim. Biz yatirimcilar sabir suresi sinirsiz degildir. Atacaginiz adimlari atmazsaniz , munferit sorumluluk uzerine eski ve ywni yonetim kurulu uyelerinin tamamina munferit sorumluluk davasini ben kendim TEK BASIMA ACACAGIM. Benim yanimdada bircok arkadasim beni destekleyecektir. Kendileri bilirler. Ocak subat mart

PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by 1prometheus Yazıyı Oku
    artık hukuğun kararının değişir olması veya olmaması değil sorun, hukuğun kararı değişmesede, bu adaletsizliğin haksızlığın herkes tarafından daha net görünür olması çok daha önemli...

Hukuğun verdiği kararın doğruluğuna tarafsızlığına inanıyor musun?

Diğer kurumsal ve büyük yatırımcıların olduğu şirketlerde de aynı koşullarda şirket birleşimlerine hukuk aynı kararı verebileceğine inanıyor musun?

Danıştayın sıra sıra dizdiği gerekçeler gerçekliği yansıtıyor mu?

Eğer bunlara inanmıyorsanız ve burda hukuğun çok taraflı davrandığına inanılıyorsa, ve hukuğun sunduğu gerekçelerin hiç gerçekliği yansıtmadığına inanıyorsanı, çok somut gerekçeler göstererek bunun bütün ilgili devle kurumlar tarafından net görünmesini sağlamak ve basın yayın yoluyla borsa pşyasalarunda veya toplum bazında net görünüştür olmasını sağlamakta önemli bşr şey değil mi?

Bu durum sizleri ve lşderlerinizi niye bu kadar rahatsız ediyor, ve her defasında farklı yaftalamalarla dışlıyorsunuz? Bu girişimi niye olumsuzluk pompalamak olarak yansıtmakta çslışıyorsunuz sürekli.

Böyle bir girişim, mağdur duruma düşürülmüş yatırımcılar için hiç olumsuz tarafı yok, ama kervanda her türlü oyunun baş oyuncular ile figuran oyuncuları için çok olumsuz olur elbette.
    benim yazımın neresinde rahatsızlık ifadesi var kardeşim okuduğunu idrak etmeye çalış.
    Ben hukuki aşama çagrı için bitti diyorum.resmi kurumlara yazı yazmanın bir getirisi yok diyorum.sen ne anlıyorsun
    ayrıca bizleri mağdur eden spk.ya dava açmak gerekir diye yol gösteriyorum daha ne istiyorsun
    siz istediğiniz yere yazabilirsiniz engel olan yok.
    Davanın kaybedilmesine gelince haksızlığa ugrayan ilk kişi bizler değiliz.hukuka saygı duymaktan başka yapacak birşey yok.kararı uygun bulmasakta

8.  Alıntı Originally Posted by selamunaleykum Yazıyı Oku
    Hocam cagri olayi hukuken bitince artik yatirimcilar farkli acidan bakiyor. Cagri olayinin bu kadar uzamasi ve akabinde spk nin davayi kaybetmesi bircok acidan yatirimciyi hukuken spk tarafinin olumlu adimlar atmasinin gerektigini dusundurtuyor. Bence spk davayi kaybettiyse , sirketin dolayisiyla yatirimcisinin da önünü acmali. Bürut takastan sirketi cikarmali. Cagri olayi bitti bunun yerine spk ya burut takas icin, ZEYNEP TUMERE VE NEDEO YA areal bank , guven varlik fidabank borc sorununu tiz zamanda cozmesi icin zorlamaliyiz.bu konuda calismalar yapilmasi gerekir bence. AREAL BANK LA GORUSMELER BASLADI DEYIP HALA ANLASAMAYAN ZEYNEP HANIMA sunu soylemek lazim. Biz yatirimcilar sabir suresi sinirsiz degildir. Atacaginiz adimlari atmazsaniz , munferit sorumluluk uzerine eski ve ywni yonetim kurulu uyelerinin tamamina munferit sorumluluk davasini ben kendim TEK BASIMA ACACAGIM. Benim yanimdada bircok arkadasim beni destekleyecektir. Kendileri bilirler. Ocak subat mart

PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Devlet kurumlarına şirketin önünü açması için yüklenin derim. Şirketin hisselerinin cazip hale gelmesi gerekiyor. Hissenin yükselmesi için yeni yatırımcıların ilgisi şart. Bunlar içinde brüt takasın kalkması öncü olabilir. Zaten 38 direncini kırarsa üst banda geçer diyor analizci bir arkadaşım.
    Yatırım tavsiyesi verebilecek bilgi birikimi ve tecrübem yoktur. Bu yüzden yazdıklarım tavsiye niteliği taşıyamaz.

Sayfa 455/964 İlkİlk ... 355405445453454455456457465505555955 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •