Originally Posted by
selamunaleykum
Hocam cagri olayi hukuken bitince artik yatirimcilar farkli acidan bakiyor. Cagri olayinin bu kadar uzamasi ve akabinde spk nin davayi kaybetmesi bircok acidan yatirimciyi hukuken spk tarafinin olumlu adimlar atmasinin gerektigini dusundurtuyor. Bence spk davayi kaybettiyse , sirketin dolayisiyla yatirimcisinin da önünü acmali. Bürut takastan sirketi cikarmali. Cagri olayi bitti bunun yerine spk ya burut takas icin, ZEYNEP TUMERE VE NEDEO YA areal bank , guven varlik fidabank borc sorununu tiz zamanda cozmesi icin zorlamaliyiz.bu konuda calismalar yapilmasi gerekir bence. AREAL BANK LA GORUSMELER BASLADI DEYIP HALA ANLASAMAYAN ZEYNEP HANIMA sunu soylemek lazim. Biz yatirimcilar sabir suresi sinirsiz degildir. Atacaginiz adimlari atmazsaniz , munferit sorumluluk uzerine eski ve ywni yonetim kurulu uyelerinin tamamina munferit sorumluluk davasini ben kendim TEK BASIMA ACACAGIM. Benim yanimdada bircok arkadasim beni destekleyecektir. Kendileri bilirler. Ocak subat mart
PLK-L01 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Devlet kurumlarına şirketin önünü açması için yüklenin derim. Şirketin hisselerinin cazip hale gelmesi gerekiyor. Hissenin yükselmesi için yeni yatırımcıların ilgisi şart. Bunlar içinde brüt takasın kalkması öncü olabilir. Zaten 38 direncini kırarsa üst banda geçer diyor analizci bir arkadaşım.
Yatırım tavsiyesi verebilecek bilgi birikimi ve tecrübem yoktur. Bu yüzden yazdıklarım tavsiye niteliği taşıyamaz.
Yer İmleri