Sayfa 268/540 İlkİlk ... 168218258266267268269270278318368 ... SonSon
Arama sonucu : 4317 madde; 2,137 - 2,144 arası.

Konu: ULUSE - Ulusoy Elektrik

1. ULUSE - Ulusoy Elektrik

Sasa 7 küsürlere düştüğünde şirket hisse geri alım programı başlattı bu haberle 12 lere gitti.Bizimkiler de yatırımcıyı nasıl öperiz diye düşünüyorlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Yahu patron daha iki ay önce benim ederim 14.50 tl demedimi, o fiyattanda yabancı ve yerlilere satmadımı.geri alım açıklarsa oda 14.5 tl olur,o na da söyledim o hala gelecek bilanço diyor.şirket büyüdü vs vs diyor,haklıda ama sizin .... varken bü hisseden bir bok olmaz ben satıp lastik aldım.
    UNUTMAYIN HER KOYUN KENDİ BACAĞINDAN ASILIR.Yazılarımın tamamı SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında yatırım tavsiyesi ve danışmanlığı olarak değerlendirilemez. Asla yatırım tavsiyesi değildir

?

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Adnan adnan diğer köyde senin hisseni sattığı söyleniyor dogrumu

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6. Açar menkul birkaç gün önce aldıklarını elden çıkmış bide üstelik baya zarar ederek ne zak bunlar ya zarar da olan mal kimin de sattın açar menkul al külah ver Tekke mi gedikle beraber

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. 1.ceyrek gelsin tamammı devammı karar verilir.hissede agır bir baskı var hisse fiatı 10lira iken aynı baskıları yaşatık sabrettik bugüne ulaştık.

8. Merhaba arkadaşlar. Dünya borsalarındaki rekor yükselişler ve ekonomilerindeki büyüme devam ediyor. Ülkemizde ise borsamız halen yeteri kadar yükseliş ivmesi görülmüyor. Şirket değerleri gerek özsermaye çarpanlarına göre gerekse defter değerlerine göre çok ucuz bulunuyor. Gelişmekte olan ülke borsalarında teknik analiz yapılırken büyük yanlışlar yapılıyor. Cari açığın olduğu bir ülkede vede enflasyonun bulunduğu ülkede kurun sabit kalması beklenenez! Yani teknik analiz yapılırken dolar bazlı grafikler kullanılmalıdır. Dolar bazlı bors endeksine ve şirket piyasa değerlerine baktığımızda yakşaşık olarak %60 oranında bir iskonto mevcut. Bu iskonto farkının kapanmasının bir sebebi avrupayla olan yakınlaşma olabilir. Bundan sonra hızla bu iskonto azalacaktır. Bizim ülkemizin ihracatının %40 ı ab ülkelerine yapılıyor. Bizim için onlar iyi pazar onlar için biz hem pazar hemde emniyet sibobuyuz. Endeksin kademeli bir şekilde sırasıyla 120.000-125.000-130.000-140.000 seviyelerine orta vadede ulaşacağını düşünüyorum. Bu yükselişte öne çıkacak sektörler; savunma, havacılık, demir çelik, gıda, parekende ve ambalaj sektörü olacaktır. Birde özel hikayesi olan şirketler . Örnek olarak ; gözde girişim ( şok ve penta halka arzı) , boyner( beymen halka arzı) , vakko ( şirketin yabancı ortak alması) ulus enerji ( enerji yatırımlarının sürmesi) dardanel ( olası satışı ) dolar kurunun aşağı yönlü gidişi sürecektir. Ocak ayı sonuna kadar 3,68 seviyeleri görülebilir. Söylemek istediğim diğer konu ise bazı aracı kurum raportörlerinin ve bazı teknikçi arkadaşlarımızın yorumlarının doksan derece değiştiğini görüyoruz. Onlara sözüm lütfen bu ülke piyasasında para kazandığınızı ve olaylara korkak gözle bakmamaya , teknik olarak dolar bazlı analiz yapmaya davet ediyorum....

Sayfa 268/540 İlkİlk ... 168218258266267268269270278318368 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •