Sayfa 73/997 İlkİlk ... 2363717273747583123173573 ... SonSon
Arama sonucu : 7973 madde; 577 - 584 arası.

Konu: Rakı Sofrası IX

Kasaylan sarışın goyacağız balkona demekkim, 3 günnük haytalar bilem bile Reha GAYA ilen piste çıkıyorlar!

Vakti zamanında, sizin ırakı deye içtiğinizi, ben gulağıma damnatırım demiştim!

Bazı kendini ''IRAKICI'' sanannar anlayamamıştı, BAĞ-GUR Emeklisi Reha GAYA'nın farkını!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Vakti zamanında, sizin ırakı deye içtiğinizi, ben gulağıma damnatırım demiştim!

Bazı kendini ''IRAKICI'' sanannar anlayamamıştı, BAĞ-GUR Emeklisi Reha GAYA'nın farkını!
    Bütün sarisinlar feda olsun , afiyet olsun

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,071
    dün gece ki ırakılar hala damarlarımda dolaşıyor, heç sarışına bakacak derman yok bende..
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    dün gece ki ırakılar hala damarlarımda dolaşıyor, heç sarışına bakacak derman yok bende..
    MEALİ; Benden geçmiş!

HIZLI BAĞ-GUR Emeklisi, attık 7. sarışını yatağ... pardon bardağa!

Her ne gadar gecelerin sarsılmaz deliganlısı olsak bilem bile, Reha GAYA'nın dahi zıbarması gerek!

7. Nam no'lu sarışının işini hallettikten sonra, bir cigara içip ben gayar.

Sayfa 73/997 İlkİlk ... 2363717273747583123173573 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •