0.77 yi gerçekten bekleyen olduğunu sanmam, iştiraklerini satmaya başladığı zaman mevcut fiyat ile PD/DD inin 0.30 lara gerilemesi söz konusu (hiç birisi defter değerinden satılmayacağına göre) o durumda PD/DD 0.60 ı rahatlıkla görür. Ben 3 rakamının 1-1.5 yıl içinde görüleceğimi düşünüyorum. Elbette 1-1.5 yıla çıkış olursa. Bu hisseden korkmanın manası yok, sadece sabırla vaktini beklemek gerekiyor.
Ters OBO ile sert çıkış yaptılar şimdi Düz OBO oluşturmaya çalışıyorlar, teknik olarak 1.58’in altında sert düşüş olması lazım. Görüşüm 1.58’ de teknikçileri bir sürpriz bekliyor olacak. Hacimin sebebi yıl başlarında kurumsal aracı firmaların yaptıkları pozisyon değişiklikleri belki ters OBO da çıkış ortamını yaratmak için gösterildi. Yani 5-10 güne herşey normalleşir, yavaş istikrarlı bir yukarı trend başlar.
 Alıntı Originally Posted by gucluu Yazıyı Oku
Arkadaşlar bir an basit düşünüyorum, hacim artışı genelde yön değişimi olarak yorumlanır.

Peki yön aşağıya mı gidecek ? Yani kimi arkadaşımızın beklediği 0,77 rakamının ben hayal olduğunu düşünüyorum batan bir iştirak olmadıktan sonra.

Piyasa normalleşecek ise bu yıl buraların altı olmaması lazım diye düşünüyorum.

1.53 önemli destek bence.