Sayfa 73/312 İlkİlk ... 2363717273747583123173 ... SonSon
Arama sonucu : 2493 madde; 577 - 584 arası.

Konu: INTEM - İntema İnşaat ve Tesisat

1.  Alıntı Originally Posted by baddog Yazıyı Oku
    A benim güzel kardeşim....hisse daha dün 18 tl idi...bu gün 50 tl...

Sen hala operasyon...devre kesici...bürüt takas...bu dediklerin hepsi 15 gündür peyderpey yaşanıyor...

Nerde ne içtin...burada ayılmaya çalışıyon...kafa olmuş bi dünya..

Hissenin sahibini bilmezsin...ne yaptığını ne biçtiğini bilmezsin....bilanço kar bilmezsin...yıl grafiğini bilmezsin..kim alı satar ...

toplar onu hiç bilmezsin....

Nerde dolaşıyordun ...düştün bu çukura ...ayıldınmı bari...

Bizde biliyoruz hisse düşecek...çıkacak...
    Yarın konuşalım o zaman rakamlar üzerinden

2. [QUOTE=baddog;1529849]A benim güzel kardeşim....hisse daha dün 18 tl idi...bu gün 50 tl...

Sen hala operasyon...devre kesici...bürüt takas...bu dediklerin hepsi 15 gündür peyderpey yaşanıyor...

Nerde ne içtin...burada ayılmaya çalışıyon...kafa olmuş bi dünya..

Hissenin sahibini bilmezsin...ne yaptığını ne biçtiğini bilmezsin....bilanço kar bilmezsin...yıl grafiğini bilmezsin..kim alır satar ...

toplar onu hiç bilmezsin....kaç senedir dolar bazlı toplama maliyet bilmezsin...

Nerde dolaşıyordun ...düştün bu çukura ...ayıldınmı bari...

Bizde biliyoruz hisse düşecek...çıkacak...sende buradaki insanlara verecek ne bilgi var ne akıl...

Yorma ne kendini ne bizi...

Bir şey iddia ediyorsan veri koy buraya..bilgi koy okuyalım...bilelim düşünelim...[/QUOTE
    Süper yorum.Tabana gitse de tavana gitse de karomnole konuşmamak lazım

3.  Alıntı Originally Posted by zıpzıp Yazıyı Oku
    Güne başlarken herkese bol kazançlar,hedef 100 küsürler malımıza sahip çıkalım diye düşünüyorum,ytd.
    Yine ayni gorusteyim, aglamak isteyen zatsinn,,,,, bbcghjnvdxvhknhjk, llll.....

4. Burada akıl alacak son kişi baddog zıpzıp cemix ismet ağadır siz biliyormusunuz bu paydaşlar kaç yıldır burada bu grupta yarın taban olsa ne olur tavan olsa ne olur onu yeni alanlara satanlara söylemek lazım eğer gerçekten öyle bir alıcı satıcı kaldıysa ...

Yatırım danışmanı değilim ehtiyar bir bunağım geceleri bazen açıkta kalınca sabahları uyduruveriyorum.

5. intema zaten bürüt takasda değilmi??

6.  Alıntı Originally Posted by Gazmanbaba Yazıyı Oku
    Burada akıl alacak son kişi baddog zıpzıp cemix ismet ağadır siz biliyormusunuz bu paydaşlar kaç yıldır burada bu grupta yarın taban olsa ne olur tavan olsa ne olur onu yeni alanlara satanlara söylemek lazım eğer gerçekten öyle bir alıcı satıcı kaldıysa ...

Yatırım danışmanı değilim ehtiyar bir bunağım geceleri bazen açıkta kalınca sabahları uyduruveriyorum.
    Sn Gazmanbaba bu yükselişler sizin için hayırlı olsun,gerçekten sizin adınıza çok sevindim. ecyap'tan kazık yedikten sonra bunların hissesine hiç yaklaşmadım ama siz burda sabırla bekleyenlerdensiniz ve hak ediyorsunuz hayırlı akşamlar.

7. Tüm dostlara iyi akşamlar Teşekkürler Intema Teşekkürler Eczacıbaşı Holding Teşekkürler Saygıdeğer Bülent bey ve bugün benim bütün hisseleri mi tavandan alan oyak ve şekere TEŞEKKÜRLER

8.  Alıntı Originally Posted by drk76 Yazıyı Oku
    Tüm dostlara iyi akşamlar Teşekkürler Intema Teşekkürler Eczacıbaşı Holding Teşekkürler Saygıdeğer Bülent bey ve bugün benim bütün hisseleri mi tavandan alan oyak ve şekere TEŞEKKÜRLER
    100 tl.ye gidince yarın tavan yapınca bu sefer de beddua okuma sakın,senden 50 den alan patron onun 500 tl. Olduğunu biliyor da ondan alıyor,izleyen günlerde ne demek istediğimi anlarsın.ytd

Sayfa 73/312 İlkİlk ... 2363717273747583123173 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •