Ortak satisi her zaman olumsuz algilanir, normal kosullar altinda... Ki dogal olani da budur... Hisse satan ortak genel kurulda bazi konularda serh de dusmustu... Bir anlasmazlik olasiligini hesaba katarak dusunmek yerinde olur. Gecen seferki 550 bin lotta da ayni yontem izlenmisti... Ve cok cabuk halledildi o is...Yine kagit hareketliydi ve o mal 1.7xlerde eridi gitti piyasada ve yukselisi de ivmelendirdi... Daha dikkatli irdelemek gerek bence...Ancak bugunku tutunma cabasi gercekten takdire sayandi, hareketi cok begendim, acikcasi...Kagidin tarzi devismis adeta... Belki 2 gostergeyi gozonunda tutarak islem yapmak gereklidir bilmiyorum... Mayisa kadar daha cok inisli cikisli ( ki ben 3 ileri bir geri bekliyorum) hareketi olqcak ve hikayesi (aslinda hikayeleri) cok guclu...
Ama ne kadar ucuz olursa olsun gecen yil bugunlere gore yuzde yuzden fazla primli ve guruplardan bazilari kagidi terk ediyor, sıkıstırılıyor veya farkli hesaplar olabilir... Takas dokumleri bile yaniltici olqbilir bu durumda ki gecmiste her turlu kullanildi bu dokumler...Ancak acik olqn husus su ki, uzun vadeli dusunenler icin bedavadan az pahqli...Hele de 1 milyar hasilat, artan karlilik ile degerlendirildiginde evladiyelik kismin oranini artirmak akillica bana gore...Selamlar, bol kazqnclar...
Yatirim Tavsiyesi Degildir...

Alıntı yaparak yanıtla

Yer İmleri