Sayfa 280/948 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330380780 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 2,233 - 2,240 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. dün kaydileştirilmek için başvurulan paylar 30.06.2017 tarihi itibari ile kaydileştirilmiş olsa idi şirket şu anda A grubunda idi. Önümüzdeki 6 ay boyunca fiyatın 1,87 nin altına inmemesi durumunda şirket 1 Temmuz 2018 itibariyle A grubuna geçer.

2. Silverline hissesi taşıyan arkadaşlar.... Ortaklardan birinin kote etmesi , hemen satacağı anlamına gelmez , yani adam ileride gerçekleştirebileceği satış için kaydını bugünden yaptırıyor.... dünki haber benim avantajıma oldu , çünkü hızlı çıkışı 2-3 gün sindirir düşüncesiyle 2.57- 2.60 lardan satış yapmıştım .... 2.42-2.48 kademelerinden tüm alışlarıma verdiler.... Dün Silverline ları yerine koyabildiğim için mutlu oldum..... üstüne maaliyetimide aşağı çekmiş oldum ....

2006 da 50 milyon tl piyasa değerinden halka açılmış silverline hissesi o yıllarda cirosu 22 milyon tl imiş......... bugüne baktığımızda cirosu neredeyse 220 milyon tl yi buluyor.... dünkü kapanışa piyasa değeri 88 milyon tl....... O satacak ortak ın bu fiyatlardan satacak kadar aptal yada şirkete kızgın olabileceğini sanmıyorum.... Yani gelecekte oluşacak , yüksek fiyatlardan bunun gerçekleşebileceğini düşünüyorum. Zaten dün o haberden sonra aman aman bir satış olmadı, senedi silkelediler...... yani düşüncelerim öyle..... Cirosu tl bazında 10 a katlamış şirketin piyasa değeri 2006 ya göre sadece 1.6 a katlamış durumda.....

Yani bence borsaya kote olan ekstra kısımla A grubu kategorosine geçicek , derinlik artacak..... ve yabancı ilgileride daha artabilecektir.... bende uzun vadede bu şirketten umutluyum.... bu seviyeler 5 sene sonra çok kelepir kalabilir......

----------------------------------------------
    yatırım tavsiyesi değildir.....

3. Ayrıca halka arz fiyatının 1usd olduğunu yani 22 milyon cirolu iken unutmayalım. Belki o zaman pahalı arz edildi, ama şu anda kelepir.
    ytd

4. eline sağlık sn.inhibitör en faydalı paylaşımlardan biri

5.  Alıntı Originally Posted by mastori Yazıyı Oku
    Ayrıca halka arz fiyatının 1usd olduğunu yani 22 milyon cirolu iken unutmayalım. Belki o zaman pahalı arz edildi, ama şu anda kelepir.
    ytd
    zaten her daim fahiş fiyatlarla borsaya koyuyorlar...aradan ancak 5-10 yıl geçince ancak gerçek değerine ulaşıyor...oda nasıl ulaşıyor ?? hisse fiyatı yerinde kala kala ve endeks ve dolar çıka çıka kendisi ucuz kalıyor...bunun yanında şirket gerçekten de temel olarak çok güzel bir duruma gelmiş...

ilk gelip de yorum yaptığımda da söyledim daha önce bu hisseyi hep süpükülatif olarak bilir ve her çıkışına o gözle baktığımda inceleme gereği bile duymazdım...sasadan sonra önyargılarımı kırdım ve geçen gün onu 2,20 lerde görünce incelemeye karar verdim...ve gördüm ki bu hisse orta vadede rahatlıkla 5 tl lere çıkabilme potansiyeli sunuyor...uzunda şirketin hedeflediği cirolar gerçekleşirse izci arkadaşın gösterdiği hedef fiyatlar da bence gerçekleşebilir...ben izci arkadaşın söylediklerini mantıklı buluyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    zaten her daime fahiş fiyatlarla borsaya koyuyorlar...aradan ancak 5-10 yıl geçince ancak gerçek değerine ulaşıyor...oda nasıl çıkıyor ?? hisse fiyatı yerinde kala kala ve endeks ve dolar çıka çıka kendisi ucuz kalıyor...bunun yanında şirket gerçekten de temel olarak çok güzel bir duruma gelmiş...

ilk gelip de yorum yaptığımda da söyledim daha önce bu hisseyi hep süpükülatif olarak bilir ve her çıkışına o gözle baktığımda inceleme gereği bile duymazdım...sasadan sonra önyargılarımı kırdım ve geçen gün onu 2,20 lerde görünce incelemeye karar verdim...ve gördüm ki bu hisse orta vadede rahatlıkla 5 tl lere çıkabilme potansiyeli sunuyor...uzunda şirketin hedeflediği cirolar gerçekleşirse izci arkadaşın gösterdiği hedef fiyatlar da bence gerçekleşebilir...ben izci arkadaşın söylediklerini mantıklı buluyorum...
    Orta vade hedefi kısa vadede olabilir... BENCE...

7.  Alıntı Originally Posted by anyoranza Yazıyı Oku
    Orta vade hedefi kısa vadede olabilir... BENCE...
    güzel bilanço gelirse bence de olabilir...çünkü çok agresif bir yapısı var...sermayesi düşüktür buda piyasadaki lotların az olmasına neden oluyor...düne çok üzüldüm hisse tam da düzeltmesini tamamlamış artık çıkış yapma arafesinde iken gelen haber düzenini bozdu...umarım bunu en kısa sürede atlatıp tekrardan yoluna devam eder...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 280/948 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330380780 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •