Sn. Izci yok dostum ondan burdayız. Başka kağıtları da tartışmaya gerek yok. Sadece değerini bulsun yeter
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn. Izci yok dostum ondan burdayız. Başka kağıtları da tartışmaya gerek yok. Sadece değerini bulsun yeter
Burada yeni olduğunuz o kadar belli ki...Ben de yatırım yaptığım şirketi kötülemek istemiyorum...Hatta methiyeler düzmek istiyorum...Ne yazık ki 11 yıl bize yaşatılanların dili olsa vay haline dersiniz...Hele hele taban serisini hatırlamak hiç istemem...Ama maalesef gerçekler acıdır ama gerçektir...Son zamanlardaki forum canlılığı umarım eskinin unutulmasını ve yeni umutların başlangıcı olur ve buradaki yeni ve eski ortaklar kazanılır...Bol kazançlar...Yatırım Tavsiyesi Değildir...
Patronun namını sağır sultan bile duymuştur hisseyele ilgili söyleyebileceğiniz bir şey varsa bilelim , özelden yazın sayfanıza saygısızlık olmasın. Bende özelden yazacaktım yalnız çoğu kişi bakmıyor.
ilgilenmeyen arkadaşlardan peşinen özür diliyorum, kalabalık ettim....
Sn.izci sn.roark da buraların bizler gibi müdavimlerinden bizler geçmişte çok kazık yedik. Bizi çok üzdü silver, sanırım sn.roark bunu uyarmak istedi. Ayrica Bu forum bu kadar kibar ve düzeyli olmadı. Hepiniz var olun. Sn.roark sevgiler
Yer İmleri