Sayfa 294/948 İlkİlk ... 194244284292293294295296304344394794 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 2,345 - 2,352 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. Sn. Izci yok dostum ondan burdayız. Başka kağıtları da tartışmaya gerek yok. Sadece değerini bulsun yeter

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    SİLVER-CAN SORU/CEVAP KÖŞESİ

SORU:
    -Abi, insanlar bu hisse satışına şüphe ile bakıyorlar. Negatif düşüncelerini söylüyorlar. Size bakıyorum, tam tersini, hep olumlu düşünüyorsunuz. Şirketi ve yönetimi en ufak bile eleştirmiyorsunuz. Yoksa siz, şirketin kendisi misiniz.
    CEVAP:
    -Öncelikle, yatırım yaptığım hisseyi ve yöneticileri asla kötülemem. Çünkü yatırım yapmışım. Kötülersem saçmalık olur. İnsanlar niye hissesini kötüler anlamış değilim. Madem beğenmiyorsunuz, başka bir hisse alın. Bir diğer konu: 550 tane şirket borsada işlem yapıyor. Bir bakın hisselere, ayrı ayı inceleyin. Objektif, subjektif, öznel, nesnel, nasıl ve ne yönden bakarsanız bakın. 1 tane hem ucuz, hem sağlam, hem de gelecek vizyonu olan, yatırım yapabilecek hisse bulabilecek misiniz. Cevabını söyleyeyim. Ucuz var: Ama bilançosu iyi değil. Sağlam var: Ama çok primli. Gelecek vizyonu var: Ama finansal borcu çok. Üçü bir arada hisse bulun, size söz veriyorum, sahadan ayrılacağım, yedek de olmayıp, seyirci olacağım, numaralı koltuk filan da değil, bundan sonrasını, kale arkası teneke tribününden ayakta izleyeceğim. Fakat en önemlisi kısmet işi. Rabbimizin nasip etmesi lazım. Bize bu hisse güler inşallah.

Burada yeni olduğunuz o kadar belli ki...Ben de yatırım yaptığım şirketi kötülemek istemiyorum...Hatta methiyeler düzmek istiyorum...Ne yazık ki 11 yıl bize yaşatılanların dili olsa vay haline dersiniz...Hele hele taban serisini hatırlamak hiç istemem...Ama maalesef gerçekler acıdır ama gerçektir...Son zamanlardaki forum canlılığı umarım eskinin unutulmasını ve yeni umutların başlangıcı olur ve buradaki yeni ve eski ortaklar kazanılır...Bol kazançlar...Yatırım Tavsiyesi Değildir...

3.  Alıntı Originally Posted by manidar Yazıyı Oku
    Hisseni adı; Anel elektrik , söylediğiniz doğru ancak patronu bay yanlış
    Patronun namını sağır sultan bile duymuştur hisseyele ilgili söyleyebileceğiniz bir şey varsa bilelim , özelden yazın sayfanıza saygısızlık olmasın. Bende özelden yazacaktım yalnız çoğu kişi bakmıyor.

ilgilenmeyen arkadaşlardan peşinen özür diliyorum, kalabalık ettim....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
     Alıntı Originally Posted by roark Yazıyı Oku
    Burada yeni olduğunuz o kadar belli ki...Ben de yatırım yaptığım şirketi kötülemek istemiyorum...Hatta methiyeler düzmek istiyorum...Ne yazık ki 11 yıl bize yaşatılanların dili olsa vay haline dersiniz...Hele hele taban serisini hatırlamak hiç istemem...Ama maalesef gerçekler acıdır ama gerçektir...Son zamanlardaki forum canlılığı umarım eskinin unutulmasını ve yeni umutların başlangıcı olur ve buradaki yeni ve eski ortaklar kazanılır...Bol kazançlar...Yatırım Tavsiyesi Değildir...
    Rahatsız olduysanız yazmam. Sadece bir kelimenize bakar.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

5. Sn.izci sn.roark da buraların bizler gibi müdavimlerinden bizler geçmişte çok kazık yedik. Bizi çok üzdü silver, sanırım sn.roark bunu uyarmak istedi. Ayrica Bu forum bu kadar kibar ve düzeyli olmadı. Hepiniz var olun. Sn.roark sevgiler

6.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Rahatsız olduysanız yazmam. Sadece bir kelimenize bakar.
    Aksine yazılarınızı zevkle okuyorum Sn.İzci...Hani her fikre açığım kendi adıma...Foruma renk getirdiniz...Diğer ortaklar gibi....Hani SİLVER topiğinin güzelliği burada..Tam bir demokratik ortam var....Tüm ortaklara bol kazançlar...Yatırım Tavsiyesi Değildir...

7.  Alıntı Originally Posted by mastori Yazıyı Oku
    Sn.izci sn.roark da buraların bizler gibi müdavimlerinden bizler geçmişte çok kazık yedik. Bizi çok üzdü silver, sanırım sn.roark bunu uyarmak istedi. Ayrica Bu forum bu kadar kibar ve düzeyli olmadı. Hepiniz var olun. Sn.roark sevgiler

Aynen Sn. Mastori...Aynı frekanstayız...Selam ve Sevgilerimle...Yatırım Tavsiyesi Değildir...

8.  Alıntı Originally Posted by roark Yazıyı Oku
    Harikasınız...Bol kazançlar...Yatırım Tavsiyesi Değildir...
    Dilerim mutlu sona ulaşırsınız ,malum bıst çok kazandırır, ky neredeyse hiç kazanamaz, cidden gelmeyi düşünüyorum....

TEŞEKKÜRLER..

Sayfa 294/948 İlkİlk ... 194244284292293294295296304344394794 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •