Sayfa 202/761 İlkİlk ... 102152192200201202203204212252302702 ... SonSon
Arama sonucu : 6087 madde; 1,609 - 1,616 arası.

Konu: DERIM - Derimod

1. Birlesik derimodda bu güc var... belki global olamaz ama su an dahi bolgesel bir sirkettir...
    deri ceketten bir moda gurusuna donusum ...
    neden olmasın...

Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

2. Kitabin orjinal ismi shoe dog... turkceye ayakkabi gurusu olarak cevrilmis...Nike nin dogusu ve tum dunyaya hakim bir sirket olusunun hikayesi var... bu olurken nasil zorluklardan ciktigini da goreceksiniz..

borsacilar okumali bence

nasdagi bile alt eden adam phil knight in nike si ve hayati

http://summitgates.com/2017/03/book-...eator-of-nike/

birlesik bir derimodda Bisti alt edebilir....!

Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

3. Asıl bizlere bu ödülü layık gören sizlere bin teşekkür! ���� Derimod Yönetim Kurulu Başkanı’mız Ümit Zaim’in açıklaması şu şekildedir: “Bugün DERİMOD olarak Türkiye’nin dört bir yanında 110; Rusya’da 8, İran’da 2, Suudi Arabistan’da 6, Kırgızistan’da 1, Azerbaycan’da 1 ve Kıbrıs’ta 3 mağazamızla hizmet veriyoruz. Deri ceketle başlayan yolculuğumuz, bugün koleksiyonlarımıza ayakkabı, çanta ve aksesuarlarımızın eklenmesi ile her geçen gün daha da büyüyerek devam ediyor. Öyle ki 44 yılı geride bıraktığımız bu serüvende 2000 yılından bu yana kullanıcılarımızla buluşan ayakkabı koleksiyonumuz, ceketlerimiz gibi çok sevildi. Şuan satışlarımızın yüzde 65’ini oluşturmaya başladı ve son yıllarda DERİMOD ‘ayakkabı markası’ olarak da hafızalarda yer edindi. Aldığımız bu ödül de DERİMOD’un artık ‘Türkiye’nin ayakkabı ve çanta markası’ olduğunu kanıtlar nitelikte… Yarım asıra yaklaşırken tüm bu yolculukta bizlere destek veren iş ortaklarımıza, çalışanlarımıza ve en önemlisi DERİMOD’u stillerinin bir parçası haline getiren ve bizlere bu önemli araştırmada oy veren halkımıza çok teşekkür ediyorum†#derimod

https://m.facebook.com/story.php?sto...04584823002643

Patron buyuk degisim donusum tuyosu vermis .. olusturmak icin yuzmilyonlar ve yillar harcadigi derimod markasini bana bu fiyata sunduğu icin cok tesekkur ediyorum.. Her patron yapmaz bunu... sagolsun var olsun..!
    Néy Nâmé...!

4.  Alıntı Originally Posted by acemşah Yazıyı Oku
    Patron buyuk degisim donusum tuyosu vermis .. olusturmak icin yuzmilyonlar ve yillar harcadigi derimod markasini bana bu fiyata sunduğu icin cok tesekkur ediyorum.. Her patron yapmaz bunu... sagolsun var olsun..!
    Bir de şu komik piyasa değerine biraz olsun el atsa iyi olacak. Şirketin borçları artmakla beraber karında kayda değer bir artış olmamakta halen. Ben bunu konfeksiyon ve pazarlama şeklindeki iki başlılığa bağlıyorum. Bir yerlerde para patronun cebine giriyor. Hissedarların cebine giren bir şey yok. Aile şirketleri böyle oluyor malesef. Marka olmuşsun neye yarar , bana faydası olmadıktan sonra. Düzenli kar payı vermeye başlayacak mı, hisseye güven artıp FK alıp başını gidecek mi? Önemli olan bu.
    Yoksa birilerinin oyuncağı olur 10 TL yolculuğu başlasın der ,8 den 10 küsura bir seansta gider, alayım gidecek herhalde diyenlere hisseyi satarlar, yeniden o fiyatları görünceye kadar yarısı aldığını küfrederek zararına satar. Yukarıya götürüp oradan satan uyanık aşağıdan malı yerine koyar.
    Sözün özü, büyük marka olmak büyük soygunlara, manipülasyonlara,spekülasyonlara izin vermemekle başlar.
    Cebinde 500 bin lira parası olan birisi bu DERİM'i hop oynatır hop kaldırır . Bu mudur büyüklük?

5. Kadınlar ikiye ayrılır...

Derimod ayakkabı giyenler ve giymeyenler diye...
    Buyüklük budur....!

IMG_20180114_111737.jpg
    Néy Nâmé...!

6.  Alıntı Originally Posted by acemşah Yazıyı Oku
    Kadınlar ikiye ayrılır...

Derimod ayakkabı giyenler ve giymeyenler diye...
    Buyüklük budur....!

IMG_20180114_111737.jpg
    Tabi ,tabi... tabi, tabi ,tabi.. Reklam güzel.. Bu da gider bir gün de , Yataş gibi gitse bari. Yataş 2-3 civarındayken yazdıklarınızı dün gibi hatırlıyorum. Ne zaman ki yazmamaya başladınız, yazmayıbıraktınız, ( başka bir hisseye mi gitmiştiniz artık bilemiyorum) Yataş yürümeye başladı. Ardından yatırımların meyve vermesi ve bilançonun güzelleşmesiyle koştu da koştu.
    Yani Acemşah üstad, sen burada ne zaman ki yazmayı bıraktın hisse o zaman al pozisyonuna geldi demektir bu bağlamda. Sen yazdıkça iki ileri iki geri yapıyor. Olan küçük yatırımcıya oluyor.

7.  Alıntı Originally Posted by fatihrustu Yazıyı Oku
    Tabi ,tabi... tabi, tabi ,tabi.. Reklam güzel.. Bu da gider bir gün de , Yataş gibi gitse bari. Yataş 2-3 civarındayken yazdıklarınızı dün gibi hatırlıyorum. Ne zaman ki yazmamaya başladınız, yazmayıbıraktınız, ( başka bir hisseye mi gitmiştiniz artık bilemiyorum) Yataş yürümeye başladı. Ardından yatırımların meyve vermesi ve bilançonun güzelleşmesiyle koştu da koştu.
    Yani Acemşah üstad, sen burada ne zaman ki yazmayı bıraktın hisse o zaman al pozisyonuna geldi demektir bu bağlamda. Sen yazdıkça iki ileri iki geri yapıyor. Olan küçük yatırımcıya oluyor.
    Ne alakası var yazıp yazmamakla, Acemşah asuzuda 2 yıldır yazıyor hisse 4 katı yaptı. O bize güven aşılıyor beklememize katkıda bulunuyor. İnanın acemşah yazmasa burada kimse kalmaz, e tabi o zaman da hisse 10 kat artar...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by Ahmet1972 Yazıyı Oku
    Ne alakası var yazıp yazmamakla, Acemşah asuzuda 2 yıldır yazıyor hisse 4 katı yaptı. O bize güven aşılıyor beklememize katkıda bulunuyor. İnanın acemşah yazmasa burada kimse kalmaz, e tabi o zaman da hisse 10 kat artar...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Polemiğe gerek yok. Söylediklerim açık ve net.

Sayfa 202/761 İlkİlk ... 102152192200201202203204212252302702 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •