Hissede farkettiğim birsey daha ,kalın lotları tek emirle girdiginde alınıyor terettuzsuz acık acık bazen abartıyorlar bazen ikibin küsür lota 40 -50 emir giriyorlar olay bu.yapı kredi,garanti,iş arasıra buna ziraat alıp birgün sonra satarak bazen deniz yukardan alıp asagadan vererek ama sıkıstıklarında kağıdı asagıya almak için acımasızca bu tahtada olmayak sekilde garantiden satarak işlerini hallediyorlar.Ben burda seker yatırımdan birzaman sonra bir atak bekliyorum alis olarak.Tebdekiler patronun zaten özellikle yapıkredi beni rahatsız ediyor .Cuma gunu kuveyt menseili yatırım aldı yukardan devamı gelebilir.yabancı zaten yok.sıkıntılı bugun alanlar yarın satıyor.bilanço olarak 230-240 milyon ciro 36-40 milyon bürütkar gelir ama sirket ne kadar masraf gösterir bilemiyorum tahminen 10-12 milyon gelir diye düşünüyorum.benim beklentim satıs veya şirket satın alma olacaktır.Ciro artısı borc azalısı bunu cahrıstırıyor bana insallah da olur .böyle bir sirketi mekadar satasınız dşye sormak lazım kendimize bence herseyi yoluna koyarsanız dogan 60 milyona almistır bunların üstüne yatırımlar arsa ederi nekar eder bunu hesaplarsak ortaya cıkar.benim düsüncem Adamlar hisseye satıs verdilermi baskası olmadıgı için alısta istedikleri yerden alıyorlar asagıdan.ben yeni oyuncuları o yuzden önemsiyorum.oda yeni haberlerle olur..ytd

Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri