Burda iflas muhabbeti yapan belgesi ile yapsın
Aksi takdirde direk spek yandaşı diye algılanır
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Burda iflas muhabbeti yapan belgesi ile yapsın
Aksi takdirde direk spek yandaşı diye algılanır
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sirket zarar acikladi diye iflas mi edecek? Ozsermayenin 50 de biri bile degil zarari. Dun kurulmus paravan bir sirkette degil.
GT-I9060I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Seker pilicin aciklamasi var. Devletten alacagi 21 milyon odemeyi alamamis, tesis tamen yanmis ve 8 ay uretim yapamamislar. Iflas icin yeterli mi bilmem ama iyi sebepler.
Tabi burda farkli dusunce sahipleri olmasi guzel. Olaya farkli acilardan bakiyoruz. Cok oncede yazmistim burada yazilanlarla hisse alan ya da satanin vay aklina...
Simdi hisseye yeni giren varsa tabi hareketleri huzursuz etmistir. 218 ustu kapanis onemli. Kisa vadede. 211 ise destek.
Girecek olanlarda oyle hemen ucacak kacacak diye girmesin. Onunde bir kere referandum var. Sonra belirsiz anlasma haberleri var. Bence aciklama icin referandum sonrasinida bekliyor olabilirler. Yasal prosuduru hazirliyoz derler 26 gun daha aciklamazlar.
Benzer yangın mevzuları bunda da var.Bence sirket saydam ve şeffaf değil özelikle yatirimcisina karşı dürüst değil. Bugüne kadar yatirimcisina 1 tl bile kazandırmış değil
O konuda tamamen haklısınız
Yani henüz kurumsallaşma yapamamış aile şirketi modunda
Bu da yatırımcı çekmesindeki en büyük engel
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri