Sayfa 319/948 İlkİlk ... 219269309317318319320321329369419819 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 2,545 - 2,552 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Size bir şey söyleyeyim mi, derimod 10 liranın üzerinde durdukça, biz açık ara bedava durumdayız. Başka alınabilecek bir hisse yok.
    Sn İZCİ , bende doğrucu davutluk var , yaptığınız mukayese anlamsız, beyaz 90 larda duruyor onun için sılvr ucuz demek ne kadar doğru olur ??????????

2.  Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    iki yanlış bir doğru etmez dostum niyetim anele de kazanıp buraya gelmekti,1 yıla yakın hiç işlem yapmadım, hani sizce ben çooook iyi temelciyim ya o ben hdfgs nin bilançoyu incelemeden sabah sabah karı görünce atladım , tabii kucağımızda nur topu gibi , hdfgs miz oldu , derken aneleyi sattım,bilançoya baktığımdada üç kağıttan başka birşey göremedim kol kesip , çaresizlikten gelecekte almayı düşündüğüm hisseyi şimdi aldım , hayırlısı diyeyim , bir sene de bir işlem % 13 zarar iyimi ?????

o dediğiniz deyim benim içinde geçerli

SİZİN KLMASANDA YAKALANDIĞINIZ GİBİ,
    valla burası kurtlardan korkmayanların toplandığı bir yer oldu...dostum silverlineyi almadan önce benim de niyetim önce albarakadan kazanmak sonra da buraya gelmek idi...gerçi 2,42 maliyetimden sonra dahi 2,74 ü gördük yine satmadık...sonradan da sermayemin diğer yarısı ile geçen hafta albaraka aldım ve ondan %7 kazandım ama ordan kazandığımı kordsada kayıp ettim...şu anda diğer yarısı silverline çapında başka bir hissedeyim...

sermayemin zirvesinden şu anda %7 kadar aşağıdayım...bilançolar geldikten sonra elimdeki hisselerin iyi kazandıracağına inanıyorum..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. yanlız benim bir hissede yıllarca beklediğim olmamıştır..bazen topiklerde görüyorum bazı arkadaşlar 5-10 yıl bekliyorlar...ben onların sabrına her zaman için hayranlık duymuşumdur..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
     Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Sn İZCİ , bende doğrucu davutluk var , yaptığınız mukayese anlamsız, beyaz 90 larda duruyor onun için sılvr ucuz demek ne kadar doğru olur ??????????
    Derimod la bir işim olmaz, almam da. Kıyaslamamın sebebi; bir sanayi şirketinin daha piyasa fiyatı yükseklere ulaştı. O manada demek istedim.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

5.  Alıntı Originally Posted by axaray Yazıyı Oku
    Sn mastori elinize sağlık çok faydalı bir yorum

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Teşekkür ederim. Herkes bildiğini paylaşsın yorumları tavan yaptiralim

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    yanlız benim bir hissede yıllarca beklediğim olmamıştır..bazen topiklerde görüyorum bazı arkadaşlar 5-10 yıl bekliyorlar...ben onların sabrına her zaman için hayranlık duymuşumdur..
    Onu biliyorum çok gezdiğinizi , bende ilk defa anele de kaldım , olurda anele biraz aşağı gelirse ki hiç sanmıyorum , bizde biraz gidersek eğer aynı mallarımı yerine koyabilecek pozisyona geleblirsem giderim, yoksa burda uzuuuuunca beklerim , beklemeye değer

7.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Derimod la bir işim olmaz, almam da. Kıyaslamamın sebebi; bir sanayi şirketinin daha piyasa fiyatı yükseklere ulaştı. O manada demek istedim.
    Ucuz olduğunu düşündüüğüm için buradayım ,2mn küsür pay satışının varlığını bile bile almanın başka bir açıklaması olabilirmi ? birazda denize düşen yılana sarılır durumu var

Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    derimod ve silverline'ın bence benzer yönleri var. Sn izci belki buna istinaden söylemiştir. Malum her ikisinde de pazarlama şirketi halka açık değil.

Sayfa 319/948 İlkİlk ... 219269309317318319320321329369419819 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •