Sayfa 200/469 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250300 ... SonSon
Arama sonucu : 3745 madde; 1,593 - 1,600 arası.

Konu: EGPRO - Ege Profil

1. Biraz daha ileri gidelim, mayis sonunda piramitin işi bittiginde, ve istedikleri takas dagilimi gercekleştiginde citi yi takaslarda ilk siralarda ve uzun uzun yillar görecegiz derim... sesli düşüncelerim bunlardir...saygilar.

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by minefe Yazıyı Oku
    Neyse biz profile bakalim
    Citi ye ilk takasta gördugumde yazmistim, yat finans citiye çalişiyor takip edelim diye... Geldigimiz noktada 330 bin civarlarini geçtiler. Artik şirket, piramit ve citi ne oranlarda anlaştilarsa, oralara kadar bu yukleme yapilacak. Şahsi fikrim bilanço açiklanincaya kadar bu yukleme tamamlanir. Ve bu oran 500 bini de gececek diyorum.

citi nin alımları henüz yeteri kadar kuvvetli değil ne zaman agresif alışlar başlar o zaman yola cıkıyoruz demektir yokksa günlük 10 bin lot civarı alışlarla tahtayı hiçbir yere götüremez...

3. Araç benzin istasyonunda, yakit aliyoruz ve tabanca 1. Kademede ( hava yapmasin diye ) ağirdan bekliyoruz.
    Depo dolmadan hareket etmeyelim, 1800 km yol gidecez...

Her topikte çıkıyor böyleleri.anlamadım gitti...
    Arkadaş her senedin topiğinde var bunlardan..anlamadım gitti...
    Herhalde yakınlarda bunların tarlası var orada yetişip pazara çıkıyorlar.
    Eskiden ne güzel aracı kurumların seans odaları vardı..herkez kendini bilir.
    Haddini bilir birbirlerine saygı duyarlardı..
    Abilerimizin yanında çekinirdik konuşmaya..ama şimdi...

Gammaz olmasa tilki pazarda gezer.

6. Ulen yamyamlar verdim 1134 adet nasil kaldirdiniz hisseyi... Yanliz bununla mutlu olmak zorundasin , çųnkü devamina, çok yukarilarda kavuşacaksin

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,852
    hani mal çıkılıyordu hani
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

8. bugün - yarın agresif alışların gelmesi bizlerinde oyuna müdahil olmasına olanak sağlayacaktır. tahta göstergeler nezdinde sirkülasyonlara açık pozisyona dönüşmüş oldu bugün itibariyle.

Sayfa 200/469 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250300 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •