Bu akşam hesaplarını iyi yapsınlar.
"Yaw 2 gün önce 4.40 idi, bu fiyata 5tl'ye niye alalım" mantığındaki kelepirciler >> buyursunlar, ucuz sanayi hissesi bulabiliyorlarsa onu alsınlar. Kardemir, Ereğli, Tüpraş, Aselsan vesaire şöyle bir dolaşsınlar. Sonra dönüp dolaşıp buraya gelecekler.
Ha eğer bilanço öncesi de almazlarsa, bilanço sonrası (yakında bilançosu açıklanıyor) o zaman 5tl'nin bir %20 daha üstünden, yani 6tl'lerden sıraya girerler almak için.
Kagıdın içine etmiş garanti,ykb yine valla ikisindenden nefret .garantideki arkadas kimse yukardan alıp asagıdan vermeyi nasıl beceriyor.Birçok kurumda hedefi tutturmadan , sonra bakmıs yukselmiyor zararına vermişler.Tipik borsa hareketi sürü psikolojisi herkez atlamıs bakmıslar geri geliyor vermişler.Yeni oyuncular gelmesi lazım.Bugunun icine etmişler.Yarın insallah iyi olur.
Evet haklısınız .garantideki arkadasa inanamıyorum.adam resmen ayağına sıkıyor!Arkadas yaklaşık 50bin lotu 1 lira eksiğine trede ediyor yapma kardes bulasma .Sen kagıtları 4 ve 390 kadar vermiştin.gunaga girme ağ alma birde kendini salak konumuna düşürme.Bir sözümde yapı kredi abiye ne bu kin Çelik halata karşı anlayamıyorum bukadar paran var rahat rahat alıp satacagın birsürü kağıt var.ytd
Hayırlı sabahlar, vakıf yatırım garanti yatırım sizleri anlayamıyorum. Nedir bu. Inşallah sabreden görecek.
Yer İmleri