Arama sonucu : 6498 madde; 1 - 8 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by omer Yazıyı Oku
    Sn beşiktaşk
    Bence, yabancıya satış yüksek sesle dile getirmiyorlar ama var olan bi gerçek ,ülkenin bu durumunda adamların cayma durumu var. Geleceği belli olmayan bir ülke şimdilik. Evet hayır yes no iyi kötü belli değil bişey.

Hiç satış olmasa bile bu kapasiteyle 18 ler görülür.

Baskılama işi sahipli hisse olması bakımından has safhada bir de. Tez konusu olacak cinsten

Olan size bize oluyor maalesef. Az daha sabır edersek güneşli günler bizi bekler.

Bende her gün bakıyorum, aslında unutmak lazım ama %10 zarar birbirimizi teselli edelim.
    İleride ben coşarsam siz tutarsınız )

Bakırköy ruh ve sinir hastalıkları gibi bucim forumlarının hepsi. Bende en önde gideniyim yanlış anlaşılmasın)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    akçansa ortağı heilderberg yeni yatırım yapmayacağını açıkladı. yabancılar su ara büyükbabalarından aldıkları emir doğrultusunda tr ye bulaşmamaya çalışıyorlar. bu iş bucim için iki uçlu mızrak gibi kendi yatırımlarının tamamlanması pazarda bir tık öne geçirebileceği gibi yabancıya satışla ilgili bir olasılığıda zayıflatıyor sec beğen al hangisi işine gelirse

4.  Alıntı Originally Posted by cefaks Yazıyı Oku

satanlar
    Yabancı bile bezmiş satmış. )))
    Oyunu güzel kurmuşlar, yabancıya bu fiyatlardan ekmek yok.
    Ben de merak ettim, bu limanı niye alacak. Liman , çimento. Patronun bir bildiği vardır muhakkak .
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

5. yalnıssam düzeltin foreks deki kayıtlara göre bucim rodanın % 27.5 na 17.388 tldeğerle sahip görünüyor. eee şimdi %22.5 na 18693 milyon dolar karşılığı 3600 dan hesaplarsak 67 294 milyon tl değerleme yapılmış. şimdi bu durumda sahip olduğu önceki roda hisselerininde değerlemesi arttıralarak muhasebe kayıtlarına geçmesi ve cok cok kabaca 55 milyonluk bir değerleme artısı olacağı bunun an itibarıyla 1.52 defter değerini aşağı çekeceği gibi 40 milyon ustunde bir kar artısına yol açacağı doğrumudur? değilmidir?

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •