Sayfa 404/948 İlkİlk ... 304354394402403404405406414454504904 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 3,225 - 3,232 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    SİLVER-CAN SORU/CEVAP KÖŞESİ

SORU:
    -Abi, siz tekniğe, grafiğe önem vermez misiniz, tam anlayamadık da,
    CEVAP:
    -Elbette önem veririm, fakat hisse dipte olunca işler değişir.
    SORU:
    -Niye işler değişiyor bizi aydınlatır mısınız abi.
    CEVAP:
    -Hisse dipteyken teknik çalışması yapmak yanlış bir yönlendirmeden ibaret olur. İnsanlar sizler kadar donanımlı olmayabilir, vatandaş şöyle düşünebilir; madem grafik olgunlaşmamış, zamanı var, en iyisi seyirci olayım, nasıl olsa olgunlaşınca siren ve alarm devreye girecek, bana haber verecek der. Artık bundan sonra eli kulağında haber bekler, ambulans sesi, itfaiye sesi, korna sesi, siren sesi, bekler durur. Birde bakmış ki, atı alan üsküdarı geçmiş.
    ben de hissedeyim...kağıdın ederine göre ucuz olduğunu söyleseniz haklı olabilirsiniz.ancak kağıdın dipte olduğu söylemi biraz mantığa uzak bi yorum bence...grafiğine baktığınızda 1 yılda muazzam yükselmiş (%110) kısacası hisseye güvenmek ayrı,hisseye aşık olmak ayrı...mübalağalı yorumlar insanları yanlışa yönlendirebilir...hamasi söylemlere inanıp hisse alan birçok borsazede mevcut...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Bilanco ile ilgili tum finansal kalemler, degerler, veriler, analizler, rasyolar ve doneler, hissenin dipte oldugunu acik olarak gosteriyor. Detaylari acikladik. İnanmak kisinin kendi iradesine kalmistir.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Hisse dipte değildir. Bilanço bugün de gelmiş değildir. Bu bilanco üç ay önce yollandı. Geçmiş bilançolar incelenecek olursa iyileşmenin daha önceki çeyreklerde başladığı anlaşılacaktır. Yükseliş trendine başladığı nokta da grafiklerde açıkça görülüyor.
    Dip kelimesi söylemi çok doğru bir yaklaşım olmaz kanaatimce. Fiyat ucuz derseniz öznel olarak buna ben de katilirim.

Sn. Antispek abimiz iyi hisselerin usta avcısı olup buradan saygılar sunuyorum kendisine. [emoji234]

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    "Ya bir yol bulacağız ya da bir yol açacağız"

4. Arkadaşlar bu 9 aylık bilançosu ile zaten 1 in altında olması mümkün değil.gelen ve gelecek muhtemel bilançoya göre ucuz mu pahalımı? Buna göre karar vermelisiniz.Son bilançoya göre bu hisse bencede diptedir.70 binden 120 bine gelen borsada %100 yapmayan hisse mi kaldı.Bir de finansalları iyileşmesini ve beklentilerini demiyorum bile.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Alternatif diger hisseler karsisinda ve su endekste hissemizin mevcut donelerle buralarin dip sayilacagi konusundan bahsediyorum.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by 2Ekmek1Samsun Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bu 9 aylık bilançosu ile zaten 1 in altında olması mümkün değil.gelen ve gelecek muhtemel bilançoya göre ucuz mu pahalımı? Buna göre karar vermelisiniz.Son bilançoya göre bu hisse bencede diptedir.70 binden 120 bine gelen borsada %100 yapmayan hisse mi kaldı.Bir de finansalları iyileşmesini ve beklentilerini demiyorum bile.
    Allah razi olsun. Sonunda anlayan cikti.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    İnsanlara laf anlatmak ne zor birsey arkadas. Nasil anlayan anlasin.

8. Hisse kelepir fiyattadır ucuz olması için prim yapması şart. Ayrıca tarihi zirvesi 2.55 usd dir. 20 milyon tl cirosu olduğunda 2.55 usd görmüştür bilmiyorum hala hisseye ucuz diyen var mı? Ucuz değil kelepir pahalı demek için en az 3 - 4 usd olmalı. Hakkı da su anda 1.5 usd dir. Gerisi traş. Tarihi tepe noktalarından yola çıkmak doğru değil. 0.3 iken de 3.17 iken de. Bu endeks te bu bilanço bu ciro ile ke le pirrrr. Ytd

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 404/948 İlkİlk ... 304354394402403404405406414454504904 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •