-
-
-
hemde 420bin lot piyasadan bir süre çekilmiş olup hisse adeti düşer 2 günde 840 bin lot yapar 6200bin lotdan düşer filan diye olumlu havaya gene girmiş olacağız şimdi bir durdum bu ********ler bu kadarı benden önce düşünmüş elbet tedbir almışlardı
-
İsteseler 20 b8lin lotla 16 altına indirirler 1 dakikada, ama benim tahminim bugün 16,50 gibi toparlayıp kapatabilir.ytd.
-
ben sana bir şey söyleyim taban olsa bile yapacak bir şey yok artık biz halen işin pozitif tarafından bakıyoruz sağlık olsun
-

Originally Posted by
BAŞKAN26
hemde 420bin lot piyasadan bir süre çekilmiş olup hisse adeti düşer 2 günde 840 bin lot yapar 6200bin lotdan düşer filan diye olumlu havaya gene girmiş olacağız şimdi bir durdum bu ********ler bu kadarı benden önce düşünmüş elbet tedbir almışlardı
senin dediğin o geri alim 10 is günü için geçerli, haftaya 6 şubatta o 15,50 alim faslı bitiyor diye biliyorum, yani adamlar perşembe cuma pazartesi ve salı gününe kadar 15,50 nin biraz üstünede tutarlar ve 7 şubattan itibaren 15,50 altınada indirebilirler, yani hic alim yapmadan günü geçirirler, 15,60 getirirler 6 şubata kadar bekletirler,ytd.
-
şimdi yetkili biri ile görüştüm bu konu hakkında onlar bırak 10 günü 6 ay içinde halka arz fiyatının altına getirsinler o zaman cümbüş var 10 gün belirtilen miktarda alacağım diye taahhüt vermiş arz fiyatının altına getirince bir daha görüşelim arkadaşlar
-

Originally Posted by
Platones
16,30 kademesine 19 bin lot alış koymuş birazdan silip aşağı basabilir, hep aynı numara
iyi takip etmişsin dediğin gibi oldu. biraz tedirgin olmuştum tmsn -7.00 olunca çogunu sattım. 16.50. görünce yine aldım sanki bataklığa saplanmışız battıkca batıyor bu hisse
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri