hemde 420bin lot piyasadan bir süre çekilmiş olup hisse adeti düşer 2 günde 840 bin lot yapar 6200bin lotdan düşer filan diye olumlu havaya gene girmiş olacağız şimdi bir durdum bu ********ler bu kadarı benden önce düşünmüş elbet tedbir almışlardı
İsteseler 20 b8lin lotla 16 altına indirirler 1 dakikada, ama benim tahminim bugün 16,50 gibi toparlayıp kapatabilir.ytd.
ben sana bir şey söyleyim taban olsa bile yapacak bir şey yok artık biz halen işin pozitif tarafından bakıyoruz sağlık olsun
senin dediğin o geri alim 10 is günü için geçerli, haftaya 6 şubatta o 15,50 alim faslı bitiyor diye biliyorum, yani adamlar perşembe cuma pazartesi ve salı gününe kadar 15,50 nin biraz üstünede tutarlar ve 7 şubattan itibaren 15,50 altınada indirebilirler, yani hic alim yapmadan günü geçirirler, 15,60 getirirler 6 şubata kadar bekletirler,ytd.
şimdi yetkili biri ile görüştüm bu konu hakkında onlar bırak 10 günü 6 ay içinde halka arz fiyatının altına getirsinler o zaman cümbüş var 10 gün belirtilen miktarda alacağım diye taahhüt vermiş arz fiyatının altına getirince bir daha görüşelim arkadaşlar
Yer İmleri