Sayfa 287/969 İlkİlk ... 187237277285286287288289297337387787 ... SonSon
Arama sonucu : 7748 madde; 2,289 - 2,296 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Cok sukur ki portfoydeki agirligi %5 i gecmemisti..
    Performansi dusuk kalinca yillar icinde %2.5 a kadar dustu.
    Yine de insanin 3-4 senedir tuttugu bir hissede hala %20-25 zararda olmasi moral bozucu..
    Bundan sonra ne GSY alirim ne GYO ne de YO...
    Bu uyuzdan bir kurtulsam kurban kesecegim.
    Diger tum kagitlarim cok sukur cok iyi ciktilar.
    Bir tek bu curuk cikti.
    Syg,
    Valla haklısın dudu hocam. Allahtan ağırlığı düşükmüş benim gibi ISGSY ucuz kaldı deyip diğer kağıtlarını satmamışsın. En son Karellerimi bozdurmuştum geçen sene buna destek çıkayım diye. Tam 1 sene önce 2.50 den sattıklarım dün 7.50'yi gördü . Elimde bir yığın bu lanet kağıt kaldı. Ne yapalım kader utansın beklemeye devam.

2. Nakit ve benzeri 74 milyonu silmeyin toptan Sn. Noreply tamam geliri tamamen şirket giderlerine gidiyor ama en azından ana para kasada. Ama tüm giderler hissedardan dükkan Sahibi pek israfçı.

3. Bu hissedeyken herkesde bir tereddüt vardı acaba daha kötü olurmu fiyat dahada düşermi diye
    Faaliyet raporu ile belirtilen ciro artışı ve borçlardaki keskin düşüş bu durumu ortadan kaldırdı kağıdımızı daha güvenli tutabileceğiz
    Şirketlerin hepsi atılım içinde ve ivme yukarı
    En korkulan Sportive satışlarını hedefin üstünde artırmış
    Kronotrop bugünlerde bir şube daha açıyor
    Gün gelir sadece Nevotek şu anki şirket değeri kadar olur

4.  Alıntı Originally Posted by spyro555 Yazıyı Oku
    Gün gelir sadece Nevotek şu anki şirket değeri kadar olur
    Nevotek'in kurduğu Koridor şirketinin yazılımıyla ilgili kısa bir bilgi varsa da tam olarak nasıl bir fayda sağladığı açık değil. Umarım işler iyi gider.

2017 sonuçlarını kabaca değerlendirirsek borçlu şirketler ( hemen hepsi borçlu) sermaye artırımlarından gelen desteği düşersek yaklaşık 7 mio dolar borç kapatmış.

Geçen yılın tümünü çöpe atmak doğru olmaz, bu yıl belki 9-10 mio dolar borç kapatılacaktır. Nakit akışlarındaki düzelmeyi bir tür kar olarak değerlendirebiliriz.

Bence piyasa bu duruma yıl sonuna doğru uyanır, 2019 u seçim yılı olduğu için pas geçer, ülke felakete sürüklenmezse 2020 flaş yılı olur.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by makifkara Yazıyı Oku
    Valla haklısın dudu hocam. Allahtan ağırlığı düşükmüş benim gibi ISGSY ucuz kaldı deyip diğer kağıtlarını satmamışsın. En son Karellerimi bozdurmuştum geçen sene buna destek çıkayım diye. Tam 1 sene önce 2.50 den sattıklarım dün 7.50'yi gördü . Elimde bir yığın bu lanet kağıt kaldı. Ne yapalım kader utansın beklemeye devam.
    Allah sabir versin demekten baska bir sey gelmiyor elimden.
    Satin da diyemiyorum, alin maliyet dusurun de diyemiyorum.
    Ben de bir ara aldim maliyet dusurmek icin ama sonra bereket inat etmedim yoksa su an senin durumunda olurdum.
    Bambaska bir kagit bu, akil sir ermez.
    Yarin cikisa baslasa da normal karsilariz, 3 sene daha buralarda surunse de.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

6.  Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    Nevotek'in kurduğu Koridor şirketinin yazılımıyla ilgili kısa bir bilgi varsa da tam olarak nasıl bir fayda sağladığı açık değil. Umarım işler iyi gider.

2017 sonuçlarını kabaca değerlendirirsek borçlu şirketler ( hemen hepsi borçlu) sermaye artırımlarından gelen desteği düşersek yaklaşık 7 mio dolar borç kapatmış.

Geçen yılın tümünü çöpe atmak doğru olmaz, bu yıl belki 9-10 mio dolar borç kapatılacaktır. Nakit akışlarındaki düzelmeyi bir tür kar olarak değerlendirebiliriz.

Bence piyasa bu duruma yıl sonuna doğru uyanır, 2019 u seçim yılı olduğu için pas geçer, ülke felakete sürüklenmezse 2020 flaş yılı olur.
    Eğer şirketlerin geleceği bizim gördüğümüzden çok daha süper olacaksa ki yönetimde kendinden emin ilk etapda 2018 yılında endeksle arasındaki farkı kapatacaktır
    eğer 2020 için süper çıkışlar hedefleniyorsa flaş yıl 2019 olacaktır 2020 de çıkışlar ile birlikte zaten iş işten geçer
    tabiki şirket açısından sizin dediğiniz gibi 2020 süper olabilir bizler açısından 2019
    tabiki bunlar en kötü ihtimaller inşallah daha evvel ufakda olsa birşey yaparda moraller düzelir
    Bu arada en iyi ciroyu 2015 de yapmış
    2017 de ciro 2015 e yaklaşmış borç ise o yıla göre 16 milyon USD azalmış
    2017 bilançosu ile bu kadar artmış endeks ile 2015 fiyatlarına gelmesi lazım en azından 2 ve üstü

7. Forumda en yoğun eleştiri faaliyet raporunun yavan olması idi .dikkate alıp şirketler hakkında ozetin özeti dahi olsa bilgi vermesi güzel olmuş.

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Biz satmadan gitmez diyerek %50 sini sattim.
    Alsinlar hisselerini baslarina calsinlar.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 287/969 İlkİlk ... 187237277285286287288289297337387787 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •