Artan

38,72 10 18:10
1,32 10 18:10
156,20 10 18:10
145,20 10 18:10
13.620,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 18:10
14,64 -9.96 18:10
585.100,00 -9.85 18:10
28,46 -8.19 18:10
2,79 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.407.378.932,25 18:10
8.790.086.131,88 18:10
6.391.210.512,19 18:10
6.249.460.477,35 18:10
5.938.404.533,40 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 6978 madde; 1 - 8 arası.

Konu: BANVT - Banvit

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    gerelden son bir kaç gündür söz ediyorum dostum...oda arkadaşların sorması üzerine bir kere yorum yapınca devamını getirdik...aynı miktarda banvit alabilsem neden tekrardan almayayım ki ?? şu aldıklarımızı ,sattıklarımızı söylemezsek birbirimizden hiç haberimiz olmaz...borsadaki tüm hisselerden aynı anda haberimizin olması mümkün değil...değer verdiklerimizin söylemesi ile bazı hisseleri takip ediyoruz...benim de faydam oluyorsa ne mutlu bana...

burada yazma demişsin dostum...bu topikte emeği geçen birisi bunu yazsa seve seve yazmazdım ama kusura bakma ben seni tanımıyorum...bu topikte paylaşımlarını da hatırlamıyorum...ha burada diğer emeği geçen arkadaşlar yazma derse buna saygı duyar ,tekrar alıncaya kadar yazmazdım....bu gün öyle bir yazıyı gözlemleyeceğim...öyle düşünen bir dostum çıkarsa kenara çekilmesini de bilirim...
    hissen yoksa yazma dedim.hissen varsa yaz tabiki.seninki dengesizlikten baska bir seu degil ..1 gin once soyle boyle yazilar yaz ertesi gununsattim de.nasil is bu?ben 12 yildir borsada yatirim yaparom gerekli godugumde ogrenmek icin sorarim.gerekli gordugumde lafimi esirgemem.burayi yillardir okurum ama kaydim yenidir.ben teknik filan bilmem bunu da saklamam.ama seninde yazdiklarin bilinen ayni seyler .15 gun yazmayla hisseyi ve kendini ön plana cikarmaya calistin ..senin silverindan bana ne.silveri gitmissin tepeden almissin sonra zarar ettim dersin...

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by halil0983 Yazıyı Oku
    hissen yoksa yazma dedim.hissen varsa yaz tabiki.seninki dengesizlikten baska bir seu degil ..1 gin once soyle boyle yazilar yaz ertesi gununsattim de.nasil is bu?ben 12 yildir borsada yatirim yaparom gerekli godugumde ogrenmek icin sorarim.gerekli gordugumde lafimi esirgemem.burayi yillardir okurum ama kaydim yenidir.ben teknik filan bilmem bunu da saklamam.ama seninde yazdiklarin bilinen ayni seyler .15 gun yazmayla hisseyi ve kendini ön plana cikarmaya calistin ..senin silverindan bana ne.silveri gitmissin tepeden almissin sonra zarar ettim dersin...

yeni üye olmuşsun ve ilk yazdığın yorum da burada yazma olmuş...kusura bakma seni dikkate alamam...ben asıl bu topikte yoldaş olduğumuz diğer arkadaşların fikrine önem veriyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    yeni üye olmuşsun ve ilk yazdığın yorum da burada yazma olmuş...kusura bakma seni dikkate alamam...ben asıl bu topikte yoldaş olduğumuz diğer arkadaşların fikrine önem veriyorum...
    sacmalayorsun 3 aydir yazarim am tek tuk.gorebilen varsa gorursun.ya sen isine bak seni ben galeye almam.1 gunde degisen adami ne okuyayim.ben gircegim hisseleri bilirim.isine bak konuyu kapatlim.

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Başja arkadaşların aynı tepkileri

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •