Sayfa 338/650 İlkİlk ... 238288328336337338339340348388438 ... SonSon
Arama sonucu : 5196 madde; 2,697 - 2,704 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by sy200028 Yazıyı Oku
    Ben yarın açıkcası düşüş beklemiyorum hissenin önündeki engel kalkmış oldu zaten bu durumdan dolayı bi yükseliş yapmadı neden düşsün ki
    düşüş beklememek cok cok buyuk iyimserlik..

bir kagıda AŞIK olmayın lutfen.. şartlanmak gercekleri gorememeyi sağlar.

2.  Alıntı Originally Posted by muhabere Yazıyı Oku
    Bugün bu haberin geleceğini bilmiyorlarmıydı 38 e kadar götürdüler. Demekki yarın olumsuz etkilenmeyecek. Hayırlısı olsun bakalım. Ytd

D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    merhaba uzun suredi 5 aydır tahtayı izleyen biri olarak hacimli yukselisler 5-6 kademe zar zor olur...
    hacimsiz dususler 10 kademe birden olur..

buradan ebn soyle para kazanıyom. kapanisa dogru al sabah acılısta satarak.. haa belki 7 kişilik dev kadro supriz yaparda aksam 7 saatlerinde kafein arz haberi falan gonderirse sabah acılısa piyangom olur..

3. bu arada hayekede yazmistim bir yanlış beklenti içindesiniz halka arz olacaksa once kafein olmalı diye.

cunku herkes sanki smartiks once arz olacak hatta 2017 aralık sonu gibi beklenti icindeydi..

kafein arz haberi 2016 yılında yapıldı halen dokuman hazırlıyorlar

smartiks ertelendi basvurduk deseler bile sanirim 2020 de vertu da smartiks arz haberlerini gormeye devam ederiz.

4. Yasal soygun yapıyorlar.yatırımcıya zerre kadar faydaları yok..ben şahsen 1.XX rakamları bekliyorum..verusta malı city taşıyor vertuda ky.

5.  Alıntı Originally Posted by Sanfransisko Yazıyı Oku
    Yasal soygun yapıyorlar.yatırımcıya zerre kadar faydaları yok..ben şahsen 1.XX rakamları bekliyorum..verusta malı city taşıyor vertuda ky.
    verus da kucuk yatirimci yok.. zaten bu sirketin yatırımcısına zerre kadar deger verdigi de yok.. ispat isterseniz arayın yatırımcı iliskilerini dayanabilecekmisinz telefon gorusmesine az bile yazdigimi goreceksiniz.

vertuda ise kucuk yatirimci kaynamis.. ayrica finans yatirimin sattigi 2.5 milyon lot var kim aldi onlari ?

iştirakler guzel ama dedigim gibi kaymağı Verus yedi.
    vertu daki kucuk yatirimcilar olarak sahsen ben baska sey yedim.

sonra anladim ki bu sirketden bekleyerek yatirim yapilmaz stratejimi degistirdim.. zararimi zar zor kapattim.

2.65 lerde 1.90 lar gorecek diye yazdigimda herkese cevap veren bir arkadas sacma bir sey yazmisti bana hatirlamiyroum ama neyse sonucta sirketin yoneticileri borsada işlem yapan insanlar.

borsada işlem yapan patrondan korkacaksin. haaa bu patronlar nasıl bizi çarpıyorsa vertu da kendileri gerel ve anelde carpildi zararlarini bizden cıkarıyorlar ))

butun bunlara ragmen bi bakmısın kafein onayı gelir kendini 2.80 lere atabilir.

borsa cambazi olduklari icin hersey olabilir risk almak bize bagli artik bu durumdan sonra..

haa 2017 bilancosu gelecek ki ben sahsen 2016 ya kiyasla gelen son ceyrek bilancosuna gore kotu gelecegini dusunuyorum ama anlamam bu işlerden burası forum ben sesli dusunuyorum.

6. aklıma geldi içimde kalmasın...

KAP haberlerine bi bakın hep 18.00 dan sonra borsa kapandiktan sonra.. hiç bi vaktiniz yok gun ici KAP'a bildirim yapmak için.

Devletimiz istihdam icin seferberlik cagrisi yapiyor fakat personel sayisi 7 olan sirket dokumantasyon kapa bildirim yatirimcilarina deger verme konusunda personel sayisini artirarak hizmet anlayisini gelistirmeye calismiyor.

7.  Alıntı Originally Posted by hisse-gercekleri Yazıyı Oku
    verus da kucuk yatirimci yok.. zaten bu sirketin yatırımcısına zerre kadar deger verdigi de yok.. ispat isterseniz arayın yatırımcı iliskilerini dayanabilecekmisinz telefon gorusmesine az bile yazdigimi goreceksiniz.

vertuda ise kucuk yatirimci kaynamis.. ayrica finans yatirimin sattigi 2.5 milyon lot var kim aldi onlari ?

sonra anladim ki bu sirketden bekleyerek yatirim yapilmaz stratejimi degistirdim.. zararimi zar zor kapattim.

2.65 lerde 1.90 lar gorecek diye yazdigimda herkese cevap veren bir arkadas sacma bir sey yazmisti bana hatirlamiyroum ama neyse sonucta sirketin yoneticileri borsada işlem yapan insanlar.

borsada işlem yapan patrondan korkacaksin. haaa bu patronlar nasıl bizi çarpıyorsa vertu da kendileri gerel ve anelde carpildi zararlarini bizden cıkarıyorlar ))

borsa cambazi olduklari icin hersey olabilir risk almak bize bagli artik bu durumdan sonra..

haa 2017 bilancosu gelecek ki ben sahsen 2016 ya kiyasla cok cok kotu olacagini dusunuyorum.
    Nasıl bir şirket olduğunu çok iyi biliyorum...bunlar kaz yolma şirketi..çok iyi yolum yaparlar..bilanço ile 2'nin altina iner.

8.  Alıntı Originally Posted by hisse-gercekleri Yazıyı Oku

haa 2017 bilancosu gelecek ki ben sahsen 2016 ya kiyasla gelen son ceyrek bilancosuna gore kotu gelecegini dusunuyorum ama anlamam bu işlerden burası forum ben sesli dusunuyorum.
    Süper tespitler teşekkürler.

Ytd.Değildir.

Sayfa 338/650 İlkİlk ... 238288328336337338339340348388438 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •