Sayfa 356/872 İlkİlk ... 256306346354355356357358366406456856 ... SonSon
Arama sonucu : 6973 madde; 2,841 - 2,848 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1.  Alıntı Originally Posted by ssregitoss Yazıyı Oku
    Arkadaşlar tavuk boykotuna tarim bakanimizdan destek almak icin izmir balcova tesislerine gidip bakanimizi birlik başkanlari ile yakaladik. Taban fiyatimiza kiloda 200 kuruş zam istiyoruz. Şu anda 30 milyon kapasite boykota katiliyor. Pazartesi ve sali günü bakanlik nezdinde entegreler ve üretici birlikleri ile masaya oturulacak. istedigimizi alirsak banvit acisindan yilda 35 trilyon ek maliyet gelir.

SM-N930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sute ikidir yapılan zamlar
    Firmalara ek maliyetmi getirdi
    Komik olmayalim piyasa böyle islemez
    10 tl ye aldığım peyniri 20 tl ye aliyom😁YTD

2.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Umarım hakkınızı alırsınız sn. ssgeritoss.
    Ama benim anlayamadığım nokta şu. Sizler fason üretici olarak zor durumdasiniz sizden malı alıp ticaretini yapanda zor durumda (keskinoğlu). Peki kim kazaniyor bu sektörde.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Meslegimden dolayı bu sektörü iyi bilirim
    Firma civciv asi yem Her şeyi verir
    Size kalan iyi bakımdir
    Nekadar az kayıpla devreyi tamamlarsaniz
    Okadar iyi kazanırsınız.yani işin erbabı olup
    Kazanmayan çok azdır talep fazladır bu ise
    Bir vet.arkadasim 15 bin.likkumes batirdi
    Niye? Işin basinda durmadı önemsemediYTD

3. 3 ay oldu burayi takip ediyorum. Pek bisey yazmisligim yok. 2 haftadir matrix kullaniyorum. Bolca boş vaktim oldugu icin cikis inisleri takip edebiliyorum. Matriksten anlik alan satan takip ederken goruomki biri bi alima baslio sert bi cikis oluo ama diger yandan bos olan kademeleri genellikle iş yatirim oyle bi basioki. Biraksa cikacak kagit. Resmen hayir cikamassin diyor. Cok net bi sekilde tahta sahibi cikmasina engel oluyor. Artik nedeni buralardan mal toplamak mi veya fiyati dusuk tutup kottan cikmak icin cagri fiyatini dusuk tutmak mi. Anlamadim. Diyorumki amaci mal cakmak olsa bence degil tahta sahibi bi cikartir kagidi yukari cikarken mali verir ky ye. Buralardan bu guvensizlikle kimse mallanmaz.

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by Altagracia Yazıyı Oku

Ne dolap çeviriyorlar belli değil..... Adamlar birbirlerinden ödünç alıp mal mı çakıyorlar ne....
    Dolaplara dayanan kazanır

SM-G955U1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by toprak81 Yazıyı Oku
    3 ay oldu burayi takip ediyorum. Pek bisey yazmisligim yok. 2 haftadir matrix kullaniyorum. Bolca boş vaktim oldugu icin cikis inisleri takip edebiliyorum. Matriksten anlik alan satan takip ederken goruomki biri bi alima baslio sert bi cikis oluo ama diger yandan bos olan kademeleri genellikle iş yatirim oyle bi basioki. Biraksa cikacak kagit. Resmen hayir cikamassin diyor. Cok net bi sekilde tahta sahibi cikmasina engel oluyor. Artik nedeni buralardan mal toplamak mi veya fiyati dusuk tutup kottan cikmak icin cagri fiyatini dusuk tutmak mi. Anlamadim. Diyorumki amaci mal cakmak olsa bence degil tahta sahibi bi cikartir kagidi yukari cikarken mali verir ky ye. Buralardan bu guvensizlikle kimse mallanmaz.

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hisseyi baskı altına alıp
    Kottan çıkan bir şirket görmedim
    Hem spk 'dan kırmızı kart görür
    Hemde böyle durumlarda sirket
    Kottan cikicam dedimi hisse
    dahada çok pirimlenir.YTD

6. Tüm parayı tavuğa gömdüm maliyetim yüksek. Bilançodan hisse başı 3-4 tl artı gelmesi lazım , her sabah tansiyonum çıkıyor .

Alıntı Originally Posted by gercekhisseci Yazıyı Oku
    Meslegimden dolayı bu sektörü iyi bilirim
    Firma civciv asi yem Her şeyi verir
    Size kalan iyi bakımdir
    Nekadar az kayıpla devreyi tamamlarsaniz
    Okadar iyi kazanırsınız.yani işin erbabı olup
    Kazanmayan çok azdır talep fazladır bu ise
    Bir vet.arkadasim 15 bin.likkumes batirdi
    Niye? Işin basinda durmadı önemsemediYTD
    Ben daha eve yeni girdim. Tavuk bakmasınıda cok iyi bilirim. Zaten işin başında olmayanlar batırdı onlara lafım yok. Benim tesisin maliyeti 3 trilyon civarinda. aylık kazancım 10 bin tl. 100 bin kapasitem var. kış aylarında 100 ton kömür yakıyorum. çünkü aldığınız tavuğun gögüsü kararmasın diye. (göğüs yanığı) . şu anda kömürün tonu 450 tl. elektirik 2 ayda 18 bin tl geliyor. 4 kişi çalışıyor. bu hayvanların altına talaş seriyoruz 25 ton. tonu 650 tl. amortisman giderlerinden hiç bahsetmiyeceğim. Risk faktörünü siz biliyorsunuz . daha bunun cevre mühendisi elektirik mühendisi muhasebesi iş güvenliği paraları var. 2016 yılında sektör kötü iken bizim bakım ücretlerinde indirime gittiler. bizde sektörün durumunun kötü olduğunu bildiğimiz için sesimizi çıkarmadık. 2017 de ise indirimleri geri aldılar. sanki zam yapmışlar gibi görüntü. şimdi durum ortada bilançolar ortada. markette satılan tavuk 6.5 tl yerine 6.7 tl olsa talebi etkiler mi? iste bizim istediğimiz bu sadece.

Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Umarım hakkınızı alırsınız sn. ssgeritoss.
    Ama benim anlayamadığım nokta şu. Sizler fason üretici olarak zor durumdasiniz sizden malı alıp ticaretini yapanda zor durumda (keskinoğlu). Peki kim kazaniyor bu sektörde.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    keskinoğlunun zor durumda olmasının sebebi Keskinoğlu ailesidir. şirketin sermayesini erittiler. aile bireylerinin ne işler peşinde olduğunu internetten araştırabilirsin. Hala onun sancılarını çekiyorlar. ama bir yere kadar.

Sayfa 356/872 İlkİlk ... 256306346354355356357358366406456856 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •