Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7713 madde; 1 - 8 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Hocam sayın iduz hatırlatmışken ben de sizin hisselerinizi sattınız diye duymuştum... Hayırdır satsanız bile yorum yapmadan duramıyorsunuz galiba... Yoksa fişi çekilecekse neden durulur değil mi?? )
    Hepsini değil ekledikerim i çıktım. Sayın frecill eğer ki şirketin başına bir iş gelir kod dışı falan olursa şirketten çok sizin vebali niz çok olur. Benim klavyem iyi değil, tatlı tatlı yazamam kimsenin adamı da olmadığım her halimden belli oluyor. Yaşadığım geçmiş tecrübeler nedeniyle şu an ki durum ürkütüyor. Eğer ki şirkete bir şey olursa en az onlar kadar sorumlusunuz unutmayın.

2.  Alıntı Originally Posted by sdksmr19 Yazıyı Oku
    Hepsini değil ekledikerim i çıktım. Sayın frecill eğer ki şirketin başına bir iş gelir kod dışı falan olursa şirketten çok sizin vebali niz çok olur. Benim klavyem iyi değil, tatlı tatlı yazamam kimsenin adamı da olmadığım her halimden belli oluyor. Yaşadığım geçmiş tecrübeler nedeniyle şu an ki durum ürkütüyor. Eğer ki şirkete bir şey olursa en az onlar kadar sorumlusunuz unutmayın.
    Gelelim size hocam santai07 ile beraber hareket eden ikinci arkadasimiz...

Madem hocam sattiniz sattiktan sonra ki biz hepsini sattiniz diye duyduk... Sattiktan sonra forumlara gelip hisseyi kotulemeniz normal mi simdi???

Herkesin kendi riski kendisinindir hocam biz ne ovuyoruz ne yeriyoruz...

Ama hep dedigimiz algi yaptirtmayiz bu iyi yonde veya kotu yonde olabilir...

Ne yapmaya calistiginizin farkindayiz yapmayin

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

3.  Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Gelelim size hocam santai07 ile beraber hareket eden ikinci arkadasimiz...

Madem hocam sattiniz sattiktan sonra ki biz hepsini sattiniz diye duyduk... Sattiktan sonra forumlara gelip hisseyi kotulemeniz normal mi simdi???

Herkesin kendi riski kendisinindir hocam biz ne ovuyoruz ne yeriyoruz...

Ama hep dedigimiz algi yaptirtmayiz bu iyi yonde veya kotu yonde olabilir...

Ne yapmaya calistiginizin farkindayiz yapmayin

%100 yanlış. eski grupta bir kaç kişi hariç kimseyi tanımam. Güldürmeyin. Eğer ki şirket e bir şey olursa sahiplerinden çok sizin vebali niz olduğunu unutmayın.

4.  Alıntı Originally Posted by sdksmr19 Yazıyı Oku
    %100 yanlış. eski grupta bir kaç kişi hariç kimseyi tanımam. Güldürmeyin. Eğer ki şirket e bir şey olursa sahiplerinden çok sizin vebali niz olduğunu unutmayın.
    Israrla aynı şeyi yazıyorsunuz. Sayın freecelin neden sorumluluğu olsun üstelik sahiplerinden fazla. Saçmalamakta üstünüze yok.
    Herkes buradan kurtulmaya çalışıyor. Siz yangına körükle giidyorsunuz.

5.  Alıntı Originally Posted by sdksmr19 Yazıyı Oku
    Yani sattiniz simdi hersey olumsuz algilansin aylardir tek tuk yazan sayin sdksmr19 sattiktan sonra hergun yazsin...

Biz de bunu iyi niyetli gorelim oyle mi???

Hocam alana satana karismayiz... Borsanin kanunu bu.... Ama algi yaptirmayiz...

Eeee frecell yaziyor diye mi kimse satmiyor

Ya da sdksmr19 yazdigi icin mi herkes satacak

Frecell yazmasa fiyat dusecekte siz de yerine mi koyacaksiniz...

Bunlar nasil dusunceler boyle...

Kusura bakmayin ama ben yazmaya devam edecegim. Egriye egri dogruya dogru kendimce diyecegim

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

6.  Alıntı Originally Posted by sdksmr19 Yazıyı Oku
    Zalimlik karşısında asla susmam. Freeceli tanımam. Hayatımda ne ben ona mesaj gönderdim ne o bana.
    Kendisiyle hiçbir iletişimim yoktur. Ne yazıyla ne dille hiçbir görüşmemiz olmamıştır.

Bu ne zalimlik yahu. Kotdışı olursa neden freecell suçlu olsun. Mesela Dava devam etse kotdışı olmayacakmıydı. Spk dan bir garanti mi aldınız. Oldu istersen zararını da ödesin. Çok fazla kotdışı dedim volbor damlar birazdan.

7. Haa baksana santai07 beni hisse yükselsinde fabrika çıkıp kaçacak diyor. Sizin çete ne yapacak peki.
    Ortaklık mı yapacaksınız, ss size bir söz mü verdi diye düşünmüyor değiilim açıkçası. Siz çıkıp gitmeyecekseniz ne yapacaksınız eyy
    Çete.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •