Sayfa 517/964 İlkİlk ... 17417467507515516517518519527567617 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 4,129 - 4,136 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. Bak bak mezarciya niye fesih davasini cekmisiz... Yav bir oku... Diger sayfalarida oku...

Merak etme, uzulmeyesin grup dimdik ayakta... Gerektiginde gerekli seyleri gerekli kisilere yapacaktir merak etme???

Bu kadar sevinecegini bilseydik ara ara dagildik deyiverirdik yav

Ama maalesef be mezarci eskisinden daha gucluyuz... Uzuleceksin ama yapacak birsey yok...

Ama dedigim gibi grubun dagilma sartlarini daha once yazmistim...

Hani belki tanirsin diye ilgilileri...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

2.  Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Hocam onlarda bunun boyle oldugunu cok iyi biliyor... Amac yipratmak...

Bakin biz gruptan herkesi kovuyormusuz, atiyormusuz su ana kadar o kadar kisiden 1 yada iki kisi atilmistir onlarinda sucu sabittir..

Simdi eskiden oldugu gibi gruptan ayrilanlari bizim hakkimizda konussunlar diye bekliyorlar...

Cunku ky birlik olup bazi kisilerin onunu kesiyor...

Ama ayrilan arkadaslar defalarca buralardan cvp vermesine ragmen hala umutlaniyorlar...

Biz tum iyi niyetimizle mucadeleye devam ediyoruz... Bazi arkadaslarda rahatsiz oluyor... Yazdiklari farkli farkli nicklerde olsa ne kadar bir birine benziyor degil mi hocam.

Biz de yemis gibi yapiyoruz

Iyice komik oldu bunlar kendilerince tiyatro oynuyor biz ise guluyoruz...

Ne guzel cirpiniyorlar

Freecell hocam grup falan bilmiyorum ben. Ama burada yazan bir kaç kişi aynen dediğiniz gibi copy past yazıyor.
    Sanki bir yerden emir almış gibi yazıyorlar. Ama yemezler. Adam bir şey yazıyor cevabını veriyoruz pıssıp gidiyor.
    İki gün sonra aynı şeyi tekrar yazıyor ama yemezler.

3. Neyse mezarci anladin galiba...

Bizim birligimiz amac birligi yeri geldiginde ayrilan arkadaslarda destek oluyor grubun disindakilerde.

Ama maasallah grup dagiliyor zannedip bu kadar sevinecegini bilmiyordum... Hemen bir iki destekte gelmis...

Ama yine hayal kirikligi degil mi be mezarci ne olacak sizin bu haliniz uzuluyorum valla...

Neyse hadi bugunluk yeter selam soyle... Sanada selam olsun... Tavukcu arkadasta cok acemi canim... Anlamadik kimin oldugunu zati...

Bu arkadaslar nick degistirirken biraz dikkat etsin mezarci anlat bunlara...

)) hadi iyi geceler duserken eslesme atmayi unutma ha

4.  Alıntı Originally Posted by fabrika Yazıyı Oku
    Freecell hocam grup falan bilmiyorum ben. Ama burada yazan bir kaç kişi aynen dediğiniz gibi copy past yazıyor.
    Sanki bir yerden emir almış gibi yazıyorlar. Ama yemezler. Adam bir şey yazıyor cevabını veriyoruz pıssıp gidiyor.
    İki gün sonra aynı şeyi tekrar yazıyor ama yemezler.
    Hocam her koyde saldirilar artti... Hayirlisi diyelim bakalim...

Allaha sukur alnimiz ak... Yalan yakistirmalardan baska birsey yapamiyorlar...

Nickini degistiril rumuzunu degistirip geliyorlar... Ama yilmadik mucadeleye devam

5.  Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Hocam her koyde saldirilar artti... Hayirlisi diyelim bakalim...

Allaha sukur alnimiz ak... Yalan yakistirmalardan baska birsey yapamiyorlar...

Nickini degistiril rumuzunu degistirip geliyorlar... Ama yilmadik mucadeleye devam

Aynen öyle alnımız ak. Neden çünkü biz kimseden emir almıyoruz. Sadece kendi bildiğimiz doğrulardır bizim doğrularımız.

6. Hocam bunlar komik, komik karin agrilari var. Dedim ya isleri gucleri ky zor durumda kalsin sonra ben demedim mi demek...

Tavuk arkadasi sende tahmin etmissindir... Hani iki ayri nick alip kendini oven...

Memsada milleti gaza getirip yapma dememize ragmen bu sekilde patrona calisirsin dememize ragmen yapan...

Bak mezarciya espriyle karisik aklindan gecenleri nasil dokuluyor...

Tabi sayin mezarci emredersiniz birde siz yarali parmaga sey yapsaniz daha iyi olacak ama...

Siz hic caninizi sıkmayin ugrasilacak herseyle, herkesle biz ugrasiriz...

7.  Alıntı Originally Posted by iduz Yazıyı Oku
    Yalcin hocam bu milletin derdi nedir bizimle la biz bunlara ne yaptikk simdide tavukcu lavugu cikti piyasayaaa la amk ipneleri demedim size daha once sattim la davayi 10 kere mi soylecemm yavsaklarrr
    Ooo bana don lastiği diyende gelmiş. Gel hele gel.anlat bakalım bildiklerini. Gerçi sana hiçbir faydası olmamış bildiklerinin
    Burada sürünmenden belli. Vazgeçtim anlatma sana kalsın,

8.  Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Hocam bunlar komik, komik karin agrilari var. Dedim ya isleri gucleri ky zor durumda kalsin sonra ben demedim mi demek...

Tavuk arkadasi sende tahmin etmissindir... Hani iki ayri nick alip kendini oven...

Memsada milleti gaza getirip yapma dememize ragmen bu sekilde patrona calisirsin dememize ragmen yapan...

Bak mezarciya espriyle karisik aklindan gecenleri nasil dokuluyor...

Tabi sayin mezarci emredersiniz birde siz yarali parmaga sey yapsaniz daha iyi olacak ama...

Siz hic caninizi sıkmayin ugrasilacak herseyle, herkesle biz ugrasiriz...

Haha güzel yazmışsın hocam. Benim anladığım meyve veren ağacı taşlarlar. Aynı bu hikayeye dönmüş kervn.

Sayfa 517/964 İlkİlk ... 17417467507515516517518519527567617 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •