Sayfa 516/964 İlkİlk ... 16416466506514515516517518526566616 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 4,121 - 4,128 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. Hocam sayın mezarcı nickinin gereğini yapıyor. Grup dağılsın ben tabutları kaldırayım diye bekliyor...

Ama maalesef bir türlü başarılı olamadılar... Dertleri bu???

Ky aleyhine ne varsa hemen çıkarlar yazarlar... ky lehine bir şey oldum mu ne ses çıkar ne yazı yazarlar...

Ahhh ahhhh mezarcı sen caps yap, ya da eşleşen miktarları paylaş... hayırdır be mezarcı bu eşleşmeleri paylaşmayı niye bıraktın... 33-34 kuruşa düştüğünde günde 10 kere paylaşıyordun... 35 kuruşa çıkınca oynamıyorsun galiba...

demek ki 40 kuruşlara çıksa sende görünmeyeceksin ))

selam olsun sana mezarcı bütün ky'lerden
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

2. Sayın mezarcı üzülmüş anladığım kadarıyla... üzüldüğüne üzüldüm

sayın mezarcı yazı yazarken dikkat edeceksiniz...

hayırdır patron adamı dediğimi nereden çıkardınız...

illa ss ile zt ile görüşmeniz mi gerekiyor.

NE ZAMAN KY ALEYHİNE BİR ŞEY OLSA HOP MEZARCI ORADA...

Ben demedim mi???

Yav hisse 32-33-34 kuruşa düşer hop mezarcı eşleşme alım satım paylaşmaya başlar...

kötü bir haber gelir hopppp yeşil vadi oldu kurak vadi der mezarcı

grupla ilgili ufak bir tartışma olur hop mezarcı damlamış...

hisse fiyatı yükselir mezarcı yok

grup yüzlerce iş başarmıştır mezarcı yine yoktur...

eee tabi mezarcı, mezarcılığını yapacak... insanların morali bozukken gelip iyice bozacak ama kendisi de nedense bu kadar hisse ile ilgili olumsuzken yıllardır burada olacak.. ama yıllardır hep bu olumsuzlukları söyleyecek...

eeee o zaman niye yıllardır olumsuz olduğun bir hissede durursun diye söylerler... artık inandırıcı olmuyor sayın mezarcı...

madem o kadar gemi kaçırdık diyorsun kaçırmasaydın... sen en başından beri hep olumsuz yaklaştın... Hep sana söylenmedi mi niye satmıyorsun diye...

eeee 56 kuruşlara çıktığında neredeydin sayın mezarcı iki eşleşme atıverseydin...

ama 32-33 kuruşa gün içinde anlık 10 dakikalığına düştü onu bile forumlarda paylaşmışsın eee biz bunu söyleyince vay frecell beni patron adamı diye itham ediyor diyorsun...

hocam seni patron adamı diye yaftalayan yokta bir yaran var anlaşılan... seni eleştiren oldum mu vay beni patron adamı diye yaftalıyorlar diye ortaya çıkıyorsun...

ne yapacağız sen bizimle ilgili yazınca cevap vermeyelim mi???

biz cevap verince sen niye patron adamı oluyorsun... ya da ajitasyon yapıyorsun eee mezarcı...

biliyorum senin gözün toprağa bakıyor... iki-üç kervancı ky mağdur olsun ben size demedim mi? diyeyim diye bekliyorsun...

bir iki leş olsun da başlarına üşüşeyim diye bekliyorsun... Maaşallah hiç bir fırsatı da kaçırmıyorsun...

eleştirirsen eleştirilirsin... sonra niye ağlıyorsun...

ağlayacaksan oynamayalım mezarcı

3. Bak bak bak... 1 aylığına eşleşme almış sayın mezarcı... eee tamam almışsın hadi diyelim mezarcı

yav niye 3 gün bile paylaşmadın.... tam anlık olarak alış 29 kuruş satış 33 kuruş bunu paylaşır...

ya da 32-33 kuruş alım satım onu paylaşır... eeee hani bir aydı sonra niye paylaşmadın...

34-35 i paylaşır ama bekleyen rakamlar enteresandır

seni gidi mezarcı seni...

sonra başla yazmaya caps yapmaya... borsa bilmem kaç olmuş kaçan fırsatları yok zararı bilmem kaçmış??

ver olumsuzluğu ver olumsuzluğu yok herro merrocular satmışlar da bilmem neler??

peki 5 yıldır bu kadar olumsuzsun biz demedik mi sat o zaman mezarcı diye...

yemezler mezarcı yemezler...

ama biraz algı düşmüş galiba demek ki baya üzülmüşsün... iş üstünde yakalandın demek ki??

sayın iduzun ne yazdığını bile anlamamışsın??

neymiş ilk defa bir aylığına almış da 2 gün paylaşmış eeee o da nedense son bir ayın en düşük eşleşmeleri denk gelmiş...

eee diğer 28 gün niye paylaşmadın diye sorarlar....

"Bi laf vardi .
    Yarasi olan gocunur diye )

Anlaşılan bazılarını yarasi var."

bak bu da senin yazın mezarcı hayırdır yaran mı var derler...

bu hisseden yıllardır bir şey olmayacağını söyleyip duruyorsun... biz de ya herrocu ya merrocuyuz diyoruz...

hadi biz bekliyoruz da sen niye yıllardır satmadın a be mezarcı... yoksa çorba parası derdinde misin??

bu kadar olumsuzluk yazıp insan hisse tutar mı adama sorarlar... bir beklentin yoksa.... hele hele son bir ayda yazdıklarına baktığımda ki ben senin geçen senelerde yazdıklarını da bilirim... ama yok mezarcı kervan hiç bir şey olmaz der ama nedense 5 yıldırda satmaz... sonra eleştirir ama eleştirilmez...

eleştirilirse vay efendim siz bana patron adamı diyorsunuz... eleştirirse vay efendim niye üstüne alınıyorsunuz...

mezarcı oyunu kuralına göre oyna... biz senin ne peşinde olduğununda farkındayız... geç bunları...

bir daha diyorum ağlayacaksan oynamayalım... bizi eleştiriyorsan eleştiriyede açık ol...

biz patron adamı demedik ama yaran varsa da bir şey diyemem....

grubun %5 in altına düştüğüne çok sevinmiş... ama kusura bakma biraz reklam arası verdik sevincin kursağında kalacak be mezarcı...

4. Bak hele mezarciya... Ne oldu bu cagri var diyenlere diyor...

Eeee sonra ben cagri icin girmistim diyor...

Mezarci ne diyorsun ben yazmama gerek yok sen kendi kendine yalanliyorsun...

Neymis hisselerini verecekmis dedim ya mezarciya laf soyleyince hemen beni patron adami olarak itham ettiniz der... Kacisi budur..

Eeee cagri beklentisiyle girdin eeee cagrida yok eee umidinde yok madem derler adama.

Ha aga babanda yardima gelmis bu kadar acemi olmayin eskiden daha iyiydiniz...

Ne oldu damariniza mi basiyoruz. Hayirdir mucadele eden bu ky grubu sizi niye bu kadar rahatsiz etti...

Ya cok komik olmaya cok acemi olmaya basladiniz...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Yav freecell hocam biz demedik çağrı var diye. Spk dedi.
    Gitsin mezarcı spk ya dava açsın o zaman. Bende spk bültenine göre bu kağıda girdim.
    Ama ne size nede başka birine sen sorumlusun demiyorum. Üstelik çağrıda yalan oldu.
    Şirket kazandı en son duruma göre.

6. Diğer köyüde okuyalım bakalım. Yeni geldim yav.

7. O maşallah mezarcıyı biliyoruz da bir de tavukçu çıkmışï¿½ï¿½
    Durun yav okuyalım bi hele ne demiş tavukçu. İnşallah organik demiştir
    Cage free ise o da olumlu bir nebze.

8. Hocam onlarda bunun boyle oldugunu cok iyi biliyor... Amac yipratmak...

Bakin biz gruptan herkesi kovuyormusuz, atiyormusuz su ana kadar o kadar kisiden 1 yada iki kisi atilmistir onlarinda sucu sabittir..

Simdi eskiden oldugu gibi gruptan ayrilanlari bizim hakkimizda konussunlar diye bekliyorlar...

Cunku ky birlik olup bazi kisilerin onunu kesiyor...

Ama ayrilan arkadaslar defalarca buralardan cvp vermesine ragmen hala umutlaniyorlar...

Biz tum iyi niyetimizle mucadeleye devam ediyoruz... Bazi arkadaslarda rahatsiz oluyor... Yazdiklari farkli farkli nicklerde olsa ne kadar bir birine benziyor degil mi hocam.

Biz de yemis gibi yapiyoruz

Iyice komik oldu bunlar kendilerince tiyatro oynuyor biz ise guluyoruz...

Ne guzel cirpiniyorlar

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 516/964 İlkİlk ... 16416466506514515516517518526566616 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •