ilginç bir adamsýn volbor. bana süre bu konuda.
ilginç bir adamsýn volbor. bana süre bu konuda.
ve
ÝNÞALLAH yanýlýrým
ve
ÝNÞALLAH
ky ss ve ailesinden herþeye raðmen
hem parasýný ve hem de harcadýðý zamanýn karþýlýðýný alabilir
inanýn YANILMIÞ OLMAYI çok isterim
daha da burada benim ky korumama gerek kalmadý
bu topikde diðer yazýlarý okuyanlarda
bu KEZBN a bulaþmamak gerektiðini anlayabilir
anlamak istemiyorsa da KENDÝ BÝLÝR
tamamen yeni girecek ky yi kast ediyorum
eskiler zaten ya herro ya merro pozisyonunda
yada
artýk buradaki zarar baþka yerde çýkmaz durumunda
yada
lanet olsun durumunda
eskilerin tamamýna
allah sabýr versin
allah yardýmcýlarý olsun
çözüm bence yok
olsa inanýn yazardým
sn frecell in içinde bulunduðu grup için
inanýn çok umutlanmýþtým
borsa tarihinde bir ilk oluyordu
ama o grup amacýndan sapmýþ gibi
anladýðým kadarý ile
þahsi menfaatler grubu daðýtmýþ sanki
ss in her zaman ki yöntemlerine kurban gitmiþ
önce acýndýr
zaafa uðrat
sonra
böl parçala
yazýk olmuþ gruba
evrilmiþ DALLAS a
allah hepinizin parasýný ss den kurtarmayý nasip etsin
Paylaþtýðým hiçbir þey yatýrým tavsiyesi olamaz.
HERKESÝN KENDÝ AKLI VAR.
Diðer köyde saðolsun mezarcý
"Vay be ne kadar baðlý bi grupmus .
Gözlerim yaþardý birlikteliðiniz karþýsýnda. .
Kimin eli kimin cebinde aklimda deli sorular ??,"
diye yazmýþ... Sayýn mezarcý ne kadar sevinseniz de ahhha grup daðýlýyor diye...
sizi yine üzmek zorunda kalacaðýz... dimdik ayaktayýz... yeri geldiðinde hep gördünüz yine göreceksiniz...
Daha çok beklersiniz grubun daðýlmasýný...Grubun daðýlmasý için þartlar belli sayýn mezarcý... tahta sahipleri tahtayý çekerler yukarý isteyen istediði fiyattan satar olur biter... tanýyor musunuz bu tahtacýlarý tanýyorsanýz bir ulaþýverin... hani bu dayýsýnýn oðlunun üzerinden alanlarý falan filan... ya da çanta taþýyanlarý... tamam mý sayýn mezarcý...
siz hisse düþtükçe görüntü paylaþmaya devam edin...
ahhh mezarcý ahhhh... ara ara bize de selam söyleyin olmuyor ama böyle...
ne yapalým be mezarcý bizim grup hak arama grubu olduðu için bazen bu þekilde tartýþmalar oluyor. Ama algý grubu olup tahtada üç-beþ kuruþ para kazanmak olsaydý amaç kavga olmazdý. siz iyi bilirsiniz bunlarý neyse kendinize iyi bakýn ara sýra selam yollayýn bize...
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
Vay Sayýn VOLBOR... Ne kadar fikirlerinize katýlmasamda istikrarýnýz için her zaman sizi takdir etmiþimdir.
Bilanço ile birlikte gelecek olan denetçi raporu önemli...
ki bana göre bilançodaki kar ve ya zarardan çok bu denetçi raporu önemli
bu rapor eðer ki olumlu veya þartlý bile gelse maalesef sizin kod dýþý ihtimalinizi bir kaç yýl daha ertelemeniz hatta bundan sonra gelecek olan bir kaç bilançoyla (iyi gelen) bu ihtimali çok uzun süre ertelemek zorunda kalabilirsiniz...
hayýrlýsý diyelim... yorumlarýnýz önemli bizi fazla bekletmeyin...
ALINTI
"En komigi de ne biliyor musunuz.
Adam yazýyor, iftira atýyorlar bize onun bunun adami olmakla sucluyorlar;elinde belge yok kanit yok,çamur atýyor bize ,bizim gruba ve grup üyelerine.
Tamam haklýsýn güzel kardeþim de ,sizin o grup üyelerinizden birileri zaman zaman çýkýp ayni þeyleri baþkasýna yapýyor.Kendi baþýma geldiði için söylüyorum atýlmadik çamur iftira kalmadý.
Eee çýkýp dedin mi sevgili grup üyemiz sevgili arkadaþim ,var mi elinde bilgi belge bu adami sucluyorsun .
Yok...
Eee tabi is kendilerine dönünce ayni ithamlarla kendileri karþý karþýya gelince vay efendim hak hukuk adalet derler. ..
Bazi seyler mustehaktir size.
Böyle yiyin birbirinizi ."
bakýn sayýn mezarcý daha neler yazmýþ...
eee be mezarcý sen böyle yazarsan... ss iyi yapýyor dersen... eee biz ne belgesi soralým neyi araþtýralým...
sen hiç bir zaman ky nin yanýnda olmadýn ki ky senin yanýnda olsun...
Olen mezarcin isin guçun ala vere dala vere bu msj sana cok agir gelmis bellki neyse benim diger koyde cezali oldugumu biliyorsun cakallll ben bidaha paylasiayimda sana ulastirirlarr Ýþin en kolayý deðilmi kenardan eleþtiri yapmak. Yanar dönerlik yapmak en kolayý deðilmi kenardan konuþmak. Birþeyler iyi gidince sessiz kalmak. Ýþler ters gidince yýrtýk dondan çýkar gibi yazmak. Haa tabi birde þirketten maaþ almadýðýn nemalanmadýðýn ve þirket adýna da yazmadýðýn ayrý bir muamma. Bildiðim kadarý ile sende o gruba dahil olmuþtun ama dürüstlük mücadele sana göre deðil diye çok fazla tutunamadýn orada çabucak kaçtýn ortamdan. Ayný leþ yiyici bir sýrtlan gibisin zaten nicinden de belli ne mal olduðun. Sen desene þunu bu gurup aslanlar gibi hem selime hem SBK ya hemde sizin gibi sýrtlanlara karþý savaþýp þu güne kadar bu þirketi ayakta tuttu sýrtlanlara akbabalara yem etmedi. Ne olmuþ yani davayý geri çekmiþiz olabilir biz davayý ticari anlaþmalarýn ve bazý faailyetlerin þirket lehine daha rahat yürüyebilmesi için kendi hür irademizle geçici bir süreliðine geri çektik. Baktýk yine yanlýþ yollarda gidiliyor yine açarýz. Açmayýz burasý seni niye ilgilendiriyor ki. Kandýrýldýk diyormuþuz hiçte öyle bir þey demiyoruz. Kandýranlar da varsa bence kendilerini kandýrmýþlardýr ve ergeç Adalet yerini bulur mezarcý. Senin hissen varmý bilmiyorum veya þirketle baðýn ne onuda bilmiyorum ama senin gibiler burada insanlarýn yýllarca birlik olmasýný engelleyip çok daha erken yapýlabilecek hamleleri engellediler. Toplum pisikolojisini çok iyi yönettiler yýllarca insanlarýn birleþmesini iletiþim kurmasýný önlediler ve bunu sen ve senin gibiler sayesinde becerdiler. Ama þimdi bilmediðin þu husus var ve burada bu davada herkes birbirini tanýyor doðruda bizim yanlýþta bizim mezarcý kandýranlar ve senin gibiler varsada bence onlar utansýn. Seninki bir keçi hikayesi var ya ona benziyor. Koyun meralarda otlarken çitten atlýyor ve kuyruðu açýlýyor ve herzaman gö.üü açýk olan keçi ordan zýplýyor ve baþlýyor yaygaraya. Gö.ünü gördüm gö.ünü gördüm diye. Ama kendi GÖ.Ü zaten hiç kapalý deðil sn keçi pardon sn mezarcý
Mezarciyi seven bi arkadas diger koyé yapistirirsa sevinirimm
Yer Ýmleri